170 boyla Passat içinde cüce gibi mi görünülür?

Trsa01

Hectopat
170'im, Passat gibi büyük bir araç almayı düşünüyorum ama içinde cüce gibi görünürüm diye düşünüyorum. Şu anki aracım hatchback Peugeot 206.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Passat düşündüğün kadar büyük bir araba değil. İçinde cüce gibi kalmazsın.
D segment bir araç benim kullandığıma göre büyük tabi

Sanmam o kadar cüce görünmezsiniz, boy kısa boy değil ortalama insan boyu denilebilir. Türkiye ortalaması 174-176 bir şey. Olmadı koltuğun ayarını yükseltirsiniz.

Teşekkürler bu araba da bile çok geriye çekmiyorum o yüzden bir şüphe düştü ama en kötü bir yerden bulup deneyeceğim arabayı.

D segment bir araç benim kullandığıma göre büyük tabii.

Teşekkürler bu araba da bile çok geriye çekmiyorum o yüzden bir şüphe düştü ama en kötü bir yerden bulup deneyeceğim arabayı.

Hocam boy konusunda probleminiz olmasın her birey yaşıyor problemi mesela ben su an 78-80 civarıyım araba ortak aile arabası babam Egea'nın koltuğunu yukarı çektiğinden başımı 1-2 sefer tavana vurdum aynı sizin boylarınızda. Abimi hiç demiyorum aramızda 13cm var durumu benden beter. En iyisi 70-75 arasında olmak yoksa diğer türlü tavan alçak kalabiliyor bu boylar araçlarda. Hayırlı olsun diliyorum, güle güle kullanın.

Hocam toplumsal kaygılarla böyle düşünüyorsanız oldu ki öyle göründünüz diyelim ne fark eder ki? Ben de aynı boydayım. İsterseniz SUV araç bile kullanırsınız gereksiz insanların ne diyeceğine göre yaşamayın asla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı