170 TL'ye Freezer 7X vs Freezer HD30

Ozan5454545454

Hectopat
Daha fazla  
Arctic Arctıc 92mm Freezer 7x Ar-acfre00077a Hava Soğutmalı Işlemci Fanı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL.
İlk soğutucu bu.

Diğeri ise bu.

Gametech yerine 170 TL olan Snowman falan da olabilir.

Farklı önerilere de açığım. i3 10100F kullanıyorum. Valorant'ta 98 dereceyi gördükten sonra hem termal macun hem de soğutucuyu değiştirmek istedim. Arctic Freezer 7X modeline daha yakınım.

Son düzenleyen: Moderatör:
X7'yi ben almıştım. Bu fiyatta diğer soğutucular dandik internet kafe soğutucularına benziyor ve gürültülü olabilir diye almadım. Ucuz başka Arctic bulunmuyor bildiğim kadarıyla. Şurada basitçe bir incelemesini yaptım.

Son düzenleme:
Maalesef bu kadar çıkamam.
X7'yi ben almıştım. Bu fiyatta diğer soğutucular dandik internet kafe soğutucularına benziyor ve gürültülü olabilir diye almadım. Ucuz başka Arctic bulunmuyor bildiğim kadarıyla. Şurada basitçe bir incelemesini yaptım.

Anladım teşekkürler büyük ihtimal x7 yi alıcam.

Arctic esports 34 duo modelinde MX-4 termal macun sürülü geliyor belki bunda da aynı tip macun vardır. Masraftan da kurtarır.
Bi yandan da o yüzden bunu tercih ediyorum.
Gametech tavsiye ederim. Arctic sadece markadan dolayı pahalı diye düşünüyorum.
Ya marka anlamında bakmamaya çalıştım ama gametechte bazı yorumlar dikkatimi çekti o yüzden onu seçmeyeceğim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı