th2077 Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 119 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #11 Emrella dedi: V2 de ekran daha büyük çok fark değil bence üzerine o kadar para vermeye değmez, ama eğer param var derseniz öneririm. Genişletmek için tıkla... Baskı kalitesi olarak bir farkı yoksa benim için önemli değil.
Emrella dedi: V2 de ekran daha büyük çok fark değil bence üzerine o kadar para vermeye değmez, ama eğer param var derseniz öneririm. Genişletmek için tıkla... Baskı kalitesi olarak bir farkı yoksa benim için önemli değil.
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #12 th2077 dedi: Baskı kalitesi olarak bir farkı yoksa benim için önemli değil. Genişletmek için tıkla... İllaki bir fark vardır ama gözle görülür (çok fazla) değil.
th2077 dedi: Baskı kalitesi olarak bir farkı yoksa benim için önemli değil. Genişletmek için tıkla... İllaki bir fark vardır ama gözle görülür (çok fazla) değil.
kaan212 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 243 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #13 th2077 dedi: Hocam tam olarak nasıl yaptınız, genel olarak bir bilgi alabileceğim bir kaynak var mı ve toplamak ne kadar sürdü. Genişletmek için tıkla... Hocam internete yazarsan birçok farklı video ya da yazı bulabilirsin, benim genelde malzemeleri bulmam sürdü ama 3 hafta kadar bir sürede topladım
th2077 dedi: Hocam tam olarak nasıl yaptınız, genel olarak bir bilgi alabileceğim bir kaynak var mı ve toplamak ne kadar sürdü. Genişletmek için tıkla... Hocam internete yazarsan birçok farklı video ya da yazı bulabilirsin, benim genelde malzemeleri bulmam sürdü ama 3 hafta kadar bir sürede topladım
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #14 Teknik bilginiz var ise toplamanızı öneririm, benim yoktu hazır olarak aldım, kurulumunu yaptım 30 dakika kadar. (Yaşım 13)
Teknik bilginiz var ise toplamanızı öneririm, benim yoktu hazır olarak aldım, kurulumunu yaptım 30 dakika kadar. (Yaşım 13)
kaan212 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 243 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #15 th2077 dedi: Hocam tam olarak nasıl yaptınız, genel olarak bir bilgi alabileceğim bir kaynak var mı ve toplamak ne kadar sürdü. Genişletmek için tıkla... İnternetten biraz araştırıp parçalarını falan öğrenir daha sonra senin için daha uygun olanları bulup toplarsın ben öyle yaptım
th2077 dedi: Hocam tam olarak nasıl yaptınız, genel olarak bir bilgi alabileceğim bir kaynak var mı ve toplamak ne kadar sürdü. Genişletmek için tıkla... İnternetten biraz araştırıp parçalarını falan öğrenir daha sonra senin için daha uygun olanları bulup toplarsın ben öyle yaptım