1700 TL suplement önerisi

FrezX34

Picopat
Hepinize merhaba arkadaşlar 1,5 aydır fitnessa gidiyorum ve günlük öğünlerimde çok protein ağırlıklı beslenemiyorum(daha çok yağ ve karbonhidrat ağırlıklı)bunun için sizden suplement önerisi rica ediyorum. Ayrıca bütçe içinde boy uzamaya işe yarayan gh-Max mı ne(bir konuda görmüştüm tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum) olsa iyi olur.
Not: Boy: 1.75 kilo 66 yaş 14.
@emircanunlts.

Yanlış yoldan gittiğinizi düşünüyorum. 1700 TL'yi beslenmenizi düzenlemek için harcamalısınız. Whey işin takviyesi/tamamlayıcısı olmalı. Hatam varsa @emircanunlts düzeltip öneride bulunacaktır zaten.

Hocam ben de beslenmeme önem vermeye çalışıyorum ama artık yemek yiyemiyorum. Bu işe ilk başta kilo almak için giriştim evde dumbell ile yapıyordum o günden itibaren çok fazla yemek yemeye başladım ve 11 kilo aldım ve artık normal yemeğimi yerken bile öğüresim geliyor zorla yiyorum.

Hocam ben de beslenmeme önem vermeye çalışıyorum ama artık yemek yiyemiyorum. Bu işe ilk başta kilo almak için giriştim evde dumbell ile yapıyordum o günden itibaren çok fazla yemek yemeye başladım ve 11 kilo aldım ve artık normal yemeğimi yerken bile öğüresim geliyor zorla yiyorum.
Bu işler bir takım ağırlıklarla yapılacak şeyler olamaz zaten. Salona gitmenin temelinde de eğitmen, hareket çeşitliliği, program gibi etmenler bulunuyor. 1700 TL az bir rakam değil. Konu çok yemekten ziyade ne yendiği. Yanlış görmediysem daha çok yağ ve karbonhidrat tüketmişsiniz. Sağlıklı yağlar dışında aşırı yağ tüketimi önerilen bir durum değildir tabii. Karbonhidrat alımını da yine makarna, baklagiller gibi temel yiyeceklerden sağlamalısınız. He bunu yapıyorsanız o 1700 TL ile yağsız tavuk, hindi eti gibi bir çok seçeneğiniz olur. Kilo vermek istiyorsanız yüksek protein, düşük karbonhidrat tüketimi; vücut gelişimi istiyorsanız yüksek protein, belirli oranda karbonhidrat gibi bazı temelleri oluşturmanız gerekir. Sonuçta temelde eksiklikler varsa bunu destekleyiciler üzerinden edinemezsiniz.

Bunun fiyatı çok uygun şu anda, top level markalardan biridir Scitec.

Bu işler bir takım ağırlıklarla yapılacak şeyler olamaz zaten. Salona gitmenin temelinde de eğitmen, hareket çeşitliliği, program gibi etmenler bulunuyor. 1700 TL az bir rakam değil. Konu çok yemekten ziyade ne yendiği. Yanlış görmediysem daha çok yağ ve karbonhidrat tüketmişsiniz. Sağlıklı yağlar dışında aşırı yağ tüketimi önerilen bir durum değildir tabii. Karbonhidrat alımını da yine makarna, baklagiller gibi temel yiyeceklerden sağlamalısınız. He bunu yapıyorsanız o 1700 TL ile yağsız tavuk, hindi eti gibi birçok seçeneğiniz olur. Kilo vermek istiyorsanız yüksek protein, düşük karbonhidrat tüketimi; vücut gelişimi istiyorsanız yüksek protein, belirli oranda karbonhidrat gibi bazı temelleri oluşturmanız gerekir. Sonuçta temelde eksiklikler varsa bunu destekleyiciler üzerinden edinemezsiniz.

Hocam fitnessa 15 aylık yazıldım 1,5 aydır gidiyorum zaten ilk başladığımda sadece dumbell ile başladım. Normal kilom çok değişken haftada 3 kiloya kadar oynayabiliyor sizce normal mi?

Bunun fiyatı çok uygun şu anda, top level markalardan biridir scitec.

Fiyat güzelmiş bir bakayım.

Hocam fitnessa 15 aylık yazıldım 1,5 aydır gidiyorum zaten ilk başladığımda sadece dumbell ile başladım. Normal kilom çok değişken haftada 3 kiloya kadar oynayabiliyor sizce normal mi?
Ne zaman tartıldığınızı da dikkate almak lazım. O 3 kg içerisinde tüketilen sıvı, yenen yiyeceklerine etkisi de oluyor. 1.5 aylık süreç zaten bir şeylerin başlangıcı olarak düşünülmeli. 3-6-12 aylık süreçler dahilinde gelişim kendisini gösterecektir. Tabii bunun için belirttiğim üzere hayatınızı da bir düzene sokmalısınız. Yani ben bu yaş ve beslenme durumunuza göre Whey önermiyorum. Öncelikle salondaki hocanızla birlikte durumunuzu takip ederek bir beslenme programı oluşturun ve ona uyun.

Ne zaman tartıldığınızı da dikkate almak lazım. O 3 kg içerisinde tüketilen sıvı, yenen yiyeceklerine etkisi de oluyor. 1.5 aylık süreç zaten bir şeylerin başlangıcı olarak düşünülmeli. 3-6-12 aylık süreçler dahilinde gelişim kendisini gösterecektir. Tabii bunun için belirttiğim üzere hayatınızı da bir düzene sokmalısınız. Yani ben bu yaş ve beslenme durumunuza göre whey önermiyorum. Öncelikle salondaki hocanızla birlikte durumunuzu takip ederek bir beslenme programı oluşturun ve ona uyun.

Tamamdır hocam para biriktirmeye devam edeceğim 6 ayda falan başlarım suplement kullanmaya.

Protein alamıyorsanız, o parayı beslenmeye harcayın. Protein tozu, protein miktarına yaklaştığınız fakat ulaşamadığınız durumlarda size maksimum faydayı sağlar. Siz günlük proteini karşılamadan protein tozu alsanız da hiçbir işe yaramaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı