1700 TL'ye iPhone 7 alınır mı?

Kara Tongay

Hectopat
Daha fazla  
1700 TL'ye 2.el iPhone 7 buldum. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence alınmaz desteğini kesecek yakında daha ucuz bulabiliyorsan al ama.

Fiyatı bence baya uygun, bataryası kötüyse bile değişirsiniz yine uyguna gelir. Alınır bence.

Ömrünün sonu çok yakın olan bir cihaz alınmaz. Bu devirde xs max'in altında iphone almak ölü yatırım bence.

Bu fiyata alacağınız Android ler vasat bile olmayacak. Eğer herhangi sıkıntısı yoksa düşünmeden alın derim. Yanlız İOS sürümünü artık güncellememeniz sizin yararınıza olacaktır.

Ömrünün sonu çok yakın olan bir cihaz alınmaz. Bu devirde xs max'in altında iphone almak ölü yatırım bence.
O fiyata Android alsa daha iyi performans mı verecek? En azından iPhone, kalitesi ortada güncelleme desteği alıyor. 1700 liralık ürün alayım mı diyen adama en az 5000 hatta belki daha da fazla olan bir cihazı neden öneriyorsunuz?

iPhone almak için iPhone alınmayacağı için. Yaklaşık 6 senelik bir cihaza o kadar para verirken içiniz acımayacaksa ve son sahibi olmaya razısyaniz alınabilir. Eskiden performansı ve kamerası ile öne çıkarak satış yapan cihazlardı. Şimdilerde o performansta olmadıkları ve ekran kalitesi olarak da süper olmadıkları için kullanmanın mantıksız olduğunu düşünüyorum. Güncel ios sürümlerinde berbat batarya performansları var. En azından ikinci el galaxy s8 ya da xiaomi modellerine yönelmek bu bütçede daha mantıklı.

Belki iPhone dışında telefon kullanamıyor olabilir. Eğer böyle bir şey varsa 1700 TL'lik bütçede kaçırılmaz bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Ayrıca 1700 liraya alınacak bir Android telefonun iPhone 7'den önce eskiyeceğini düşünüyorum. Eğer batarya sıkıntısı olursa 1 seneye 200 lira verir değiştirir bence sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…