1700 TL'ye kadar Valorant için mouse önerisi

Darmoshark M3 Pro daha iyi bir tercih.
Peki son sorum daha var gaming gecesinde gigabyte aorus m6 var o alınır mı iyi indirime düşerse? M3 pro ya göre daha iyidir diye düşünüyorum. 1.999 Tl ye değer mi?

Bütçemi yükselttimde almışken iyi bir mouse aliyim diyorum uzun götürecek aklımda 3 tane var da sizce hangisi daha iyi olur Logitech G PRO X Superlight 2 Hero şarjlıRazer Viper V2 Pro mu yoksa Razer DeathAdder V3 Pro mu ya da 5.000 veya zorlarsam 5.500'e çıkarım bu fiyata öneriniz var mı?

Son düzenleme:
16 cm el noyutum ama şuan kullandığım fare 12-13 cm 280 gram ama bu dediğim 3 ürünleri çok deneyemesemde ağırlıkları falan iyi gibi alışabileceğim gibi yani ve tutuş şeklim palm grip ve fingertip grip.

16 cm el noyutum ama şu an kullandığım fare 12-13 cm 280 gram ama bu dediğim 3 ürünleri çok deneyemesemde ağırlıkları falan iyi gibi alışabileceğim gibi yani ve tutuş şeklim palm grip ve fingertip grip.

Viper Mini alabilirsiniz kullanıyorum 3 senedir 100TL'ye almıştım düzgün bir mouse pad ile elinde fare yokmuş gibi diyebiliriz.

280 gram mı?
O fareyi nasıl kullanıyorsunuz?
Ağırlıklı olan tutuş şeklin nedir?

Elim alışmış bazen hafif bile geliyor ama uzun kullanımda çok yoruyor ve genelde fingertip kullanıyorum

Viper Mini alabilirsiniz kullanıyorum 3 senedir 100TL'ye almıştım düzgün bir mouse pad ile elinde fare yokmuş gibi diyebiliriz.
Kablosuz istiyorumda ben o yüzden o bana uymuyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı