1700 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
1700

benneyim1

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: RTX 3060TI İşlemci: Ryzen 5 5600X RAM: Corsair Vengeance 8x2 Anakart: Gigabyte B550M DS3H HDD: SAMSUNG HD502HJ 500GB SSD: KINGSTON NV2 1TB
Merhaba. Bütçem maksimum 1700 TL. %60, siyah renkte, blue switch ve kronik sorunları olmayan klavye arıyorum. İyi günler.

2000'i geçmediği sürece sıkıntı yok.

Bu klavyeyi önermemin sebebi, yaptığım araştırmalar ve gelen tavsiyeler sonucunda fiyat-performans açısından kişisel taleplerime en uygun seçenek olmasıdır. İnsanların da beğenebileceğini düşündüğüm için paylaşmak istedim. İzlediğim incelemelere göre klavyenin sesi hem oldukça az hem de hoş bir his veriyor. Ayrıca, malzeme kalitesinin iyi olduğu yönünde birçok olumlu yorum gördüm. Fiyatının uygun olması da cezbedici bir özellik. Bunun yanı sıra, numpad bulunmaması sayesinde daha az yer kaplaması ve hafif olduğu için kolay taşınabilir olması da ilgimi çekti. Tabii ki bunlar şahsi görüşlerim; işin teknik boyutlarını küçük bir araştırmayla daha detaylı öğrenebilirsiniz.

Bu klavyeyi önermemin sebebi, yaptığım araştırmalar ve gelen tavsiyeler sonucunda fiyat-performans açısından kişisel taleplerime en uygun seçenek olmasıdır. İnsanların da beğenebileceğini düşündüğüm için paylaşmak istedim. İzlediğim incelemelere göre klavyenin sesi hem oldukça az hem de hoş bir his veriyor. Ayrıca, malzeme kalitesinin iyi olduğu yönünde birçok olumlu yorum gördüm. Fiyatının uygun olması da cezbedici bir özellik. Bunun yanı sıra, numpad bulunmaması sayesinde daha az yer kaplaması ve hafif olduğu için kolay taşınabilir olması da ilgimi çekti. Tabii ki bunlar şahsi görüşlerim; işin teknik boyutlarını küçük bir araştırmayla daha detaylı öğrenebilirsiniz.

Gümüş switch ne oluyor peki ve bu fiyat bandında kablosuz kullanma imkanı sunan, alınabilir klavyeler var mıdır?

Peki, bu klavye nasıl sizce? Parasına değer mi?

Zamanında bu klavyeye bakmıştım gayet iyi klavye alınabilir kesinlikle ama bence bunu almaktansa Monsgeek fun 60 Pro veya Max almak daha mantıklı. Malzeme kalitesi, yazılımı, kablosuz desteği ve 0.01m fark olsa da basım farkı var.

Bildiğim üzere FUN60 Pro rekabetçi tarz oynuyırsan daha iyi kullanım şeklinize bağlı.

Peki, bu klavye nasıl sizce? Parasına değer mi?

Bahsettiğiniz RK75 ise işin aslı günün sonu sizin yatkınlık ve kullanım şeklinize bağlı TKL klavyeler ilk geçişte kullanıcıyı zorlaya biliyor aynı zaman da sizin oynadığınız oyunlara bağlı olarak da almanız gereken klavye değişiyor FUN60 Pro rekabetçi türüne daha uygun diye yorumlar gördüm yine de araştırın yanlış bilgi yaymayalım yani demek istediğim kullanıcı yorumları ve incelemelerden öte deneyimleyeceğiniz bir mağaza bulmanızı ve test etmenizi tavsiye ederim.

Yeni konular

Geri
Yukarı