Başlıkta da belirttiğim gibi 1700 Türk lirasını aşmayan, oyun odaklı, gözü yormayan ve ghosting tarzı sorunları olmayan bir monitör arıyorum. Diğer benzer başlıkları inceledim lakin bana hitap eden bir ürün bulamadım. Monitör önerilerine ek kayda değer indirim yakalayabileceğim site önerileri de alabilirim. Şimdiden vakit ayırıp tavsiyede bulunan arkadaşlara teşekkürler. Keyifli forumlar.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Konudan bağımsız olarak internetten alacaksanız Amazon'a öncelik vermenizi tavsiye ederim. Işık sızması yada ölü pikselden dolayı iade etmek isterseniz diğer firmalar sen bunun kutusunu açmışsın ben bunu satamam diye ayağa yatıp sizi iadede uğraştırabilirken Amazon ses etmeden direkt parayı iade ediyor.