1750 TL'ye Fallout:New Vegas oynatacak Laptop önerisi

Sağolun söylediğiniz modelleri inceledim ancak kafama takılan bir kaç soru var:

1-3.nesil ile 2.nesil işlemciler (i5) arasındaki performans farkı nasıl?

2-4GB ram ile 6GB (veya 8GB) ram farkı bu modellerde önemli mi? Sonuçta gaming serisi değiller, ram farkı çok etkiler mi?

3-Dell, Acer, ve Lenovo'ya güvenilir mi? :)
 
Çok teşekkürler hocam... Bi sorum daha olacak ama :) Lenovo'nun servisi nasıldır bilginiz var mı? Hp gibi iyi bir servisi var, bire bir ilgileniyorlarmış diye duydum ama doğru mudur?
 
Yerel bir mağazaya gidip ürünü distribütörden çektirtebilirsiniz. Örneğin bir Vatan mağazasına gidip ödemenizi yapın, ürünü getirtirler.

Vatan'dan başka bunu yapabileceğimiz bir yer var mı ? Bir de fiyatı bu internet sitelerinden daha ucuza gelir mi ? :) Azıcık daha düşse MSI GE60'ın fiyatı kapacağım. Almanyadan sordurdum i5'li model 800€ fakat 4GB Ram ve 500GB harddiskli. i7'li modeli ise 1000€, onun özellikleri ana sayfadaki inceleme ile aynı.

Yurtdışından pek bir fark kalmadı demiştiniz gerçi ama yine de 100-200TL daha avantajlı. Sitelerden alabilirim sorun değil ama en ucuz fiyatı veren pcdepo'da stokta kalmamış. Diğerleri de fazla istiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı