175'ten 180'e lise sonuna kadar boy uzar mı?

groningenbabasi

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2024 Ekim'de 171 olan boyum güncel olarak 175-76 cm e kadar geldi ailemde babam dışında bütün fertler uzun ve babaannemin annemin dediklerine göre genlerimi amcamdan aldığımı söyüyolar(burun göz vücut vs.) Ve de amcamın boyu 184 boy genetiği mi amcamdan olmuş olabilir miyim?(babam 1.69)Lise sonuna kadar 182-83 olmak istiyorum. Düşünceleriniz nelerdir?

Olursun ama bir tane daha boy konusu görür isem kendimi keseceğim.

Boy uzama erkeklerde 21 22 yaşlarına kadar devam edebilen bir şey sizin ne kadar uzayacapınız tabii ki genlerinize göre değişir 1.88 biri olarak size verebileceğim tavsiye asla geç uyumayın en önemli olan uyku 8 saatten bashsetmiyorum gece saatlerinde uyuduğunuz uyku.

Arkadaşlar 2024 Ekim'de 171 olan boyum güncel olarak 175-76 cm e kadar geldi ailemde babam dışında bütün fertler uzun ve babaannemin annemin dediklerine göre genlerimi amcamdan aldığımı söyüyolar(burun göz vücut vs.) Ve de amcamın boyu 184 boy genetiği mi amcamdan olmuş olabilir miyim?(babam 1.69)lise sonuna kadar 182-83 olmak istiyorum. Düşünceleriniz nelerdir?

Babaannen annen genlerini biliyorlarmış şaka bir yana. Bunu asla kimse bilemez bu boyda kalırsın ya da birden 190 olursun kimse kestiremez ne olacağını.

Arkadaşlar 2024 Ekim'de 171 olan boyum güncel olarak 175-76 cm e kadar geldi ailemde babam dışında bütün fertler uzun ve babaannemin annemin dediklerine göre genlerimi amcamdan aldığımı söyüyolar(burun göz vücut vs.) Ve de amcamın boyu 184 boy genetiği mi amcamdan olmuş olabilir miyim?(babam 1.69)lise sonuna kadar 182-83 olmak istiyorum. Düşünceleriniz nelerdir?

Burun, goz, vucutu amcandan alirsin, boyuda gider 1782'deki buyukdedenden alirsin yani birkaç geni aldin diye tamamen amcanin genlerine sahip olmuyosun soyundaki butun bireyler etkiliyor genlerini. Boy genetigin el verirse ve normal bir yasantin varsa tahminim 1.8X'lere gelirsin.

Yeni konular

Geri
Yukarı