18.000 TL laptop önerisi

deGGa

Kilopat
Katılım
24 Eylül 2016
Mesajlar
533
Çözümler
2
Başlıkta belirttiğim bütçeye göre laptop arıyorum. Önceden de bir konu açmıştım ama Zephyrus modelinin 14 inç olması kendinden bayağı uzaklaştırdı beni. Lenovo veya Acer harici başka alternatifler olursa sevinirim çünkü Techopat Sosyal'de yeterince aynı modelleri görüyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
 
Başlıkta belirttiğim bütçeye göre laptop arıyorum. Önceden de bir konu açmıştım ama Zephyrus modelinin 14 inç olması kendinden bayağı uzaklaştırdı beni. Lenovo veya Acer harici başka alternatifler olursa sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.

Lenovo veya Acer haricinde performansli pek cihaz yok denebilir hocam buna bakabilirsiniz MSI Alpha 15 B5EEK-007XTR Ryzen 7 5800H 16 GB 1 TB SSD RX6600M 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
 
Kalitesiz değil. İçinde SK Hynix RAM var. Klavyesi gayet güzel kasası plastik ama kötü değil.Ekranıda çoğu laptopdan daha iyi.
Yanlış ifade ettim. Montajlaması özensiz o zaman 2 kere değişim talebi verdim ilk ve son üründe bios pili yerinden oynadı ve son üründe sol hoparlörün sesi bozuktu. 2. Üründe de ısınma sorunu vardı. Ürünlerin belli bir standartı yok benim gördüğüm kadarıyla.
 
Yanlış ifade ettim. Montajlaması özensiz o zaman 2 kere değişim talebi verdim ilk ve son üründe BIOS pili yerinden oynadı ve son üründe sol hoparlörün sesi bozuktu. 2. üründe de ısınma sorunu vardı. Ürünlerin belli bir standartı yok benim gördüğüm kadarıyla.

Size hep problemli ürünler gelmiş nedense, forumda alıp rahatça kullananlarda var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı