18.000 TL masaüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
18.000

ilia topuria

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060
İntel i5 12400F
H610M
Başlıktaki gibi açık ve net. Minecraft, League of Legends gibi oyunlar oynarım. Yeni nesil oyunları açması gibi bir derdjm yok. Yüksek ayarlarda League of Legends açsın yeter. Valorant falan oynarım çok bir beklentim yok. Dizi film izlemek ve bu oyunları oynamak için istiyorum. Biraz zor biliyorum ama monitörü olsa iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.

Kasayı Xigmatek yapıp alabilirsin.

Bütçeyi biraz arttırıp bunu alayım mı yoksa sizin attığınız ile çok bir fark yok mu?

Bütçeyi biraz arttırıp bunu alayım mı yoksa sizin attığınız ile çok bir fark yok mu?
RX 6700 daha iyi ama mağazaya özel mağazaya gitmeniz gerek.

Yok, bütçe artırıp daha az performans almış olacaksın. Rx 6700 daha iyi.

İstediğim performansı verir mi? Yeterli bir bilgisayar mı? Uzun sure boyunca kullanacağım.
10 gb vram ile en az 4 sene (en az) yüksek ayarlarda takılırsınız. Ondan sonraki senelerde çıkacak oyunların optimizasyonuna, grafiklerine bakar ömrü. Ama şuan için konuşursak 5-6 sene rahat gideri var.

10 GB VRAM ile en az 4 sene (en az) yüksek ayarlarda takılırsınız. Ondan sonraki senelerde çıkacak oyunların optimizasyonuna, grafiklerine bakar ömrü. Ama şu an için konuşursak 5-6 sene rahat gideri var.

17 gün sonra tekrardan selamlar hocam. Babam habersizce ekteki bilgisayarı almış. Fikriniz nedir? FPS değerleri nasıl olur? İyi günler diliyorum.

IMG20240827145448.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı