Samet2233 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 630 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #11 ItsAllGoodman dedi: Bilmiyorum maalesef. EVGA alırsanız olabilir ama. Genişletmek için tıkla... Hocam LHR'lı model alsam LHR dız driver vardı RTX 3060 için kullansam LHR kalkar mı alacağım ürünü ekliyorum. ItsAllGoodman dedi: Bilmiyorum maalesef. EVGA alırsanız olabilir Genişletmek için tıkla... Hocam LHR varmış sanırım ancak RTX 3060 Ti için LHR'sız bir driver sızdırılmıştı işe yararmı. Dosya Ekleri Screenshot_20220430-153951_Chrome.jpg 48,4 KB · Görüntüleme: 28 Son düzenleme: 30 Nisan 2022
ItsAllGoodman dedi: Bilmiyorum maalesef. EVGA alırsanız olabilir ama. Genişletmek için tıkla... Hocam LHR'lı model alsam LHR dız driver vardı RTX 3060 için kullansam LHR kalkar mı alacağım ürünü ekliyorum. ItsAllGoodman dedi: Bilmiyorum maalesef. EVGA alırsanız olabilir Genişletmek için tıkla... Hocam LHR varmış sanırım ancak RTX 3060 Ti için LHR'sız bir driver sızdırılmıştı işe yararmı.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.235 Makaleler 3 Çözümler 195 30 Nisan 2022 #12 Samet2233 dedi: Hocam LHR'lı model alsam LHR dız driver vardı RTX 3060 için kullansam LHR kalkar mı alacağım ürünü ekliyorum. Hocam LHR varmış sanırım ancak RTX 3060 Ti için LHR'sız bir driver sızdırılmıştı işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... O driver her kart için çalışmıyor sanırım ama onun için yeni bir konu açıp bilenlere sorabilirsiniz. Emin değilim çünkü.
Samet2233 dedi: Hocam LHR'lı model alsam LHR dız driver vardı RTX 3060 için kullansam LHR kalkar mı alacağım ürünü ekliyorum. Hocam LHR varmış sanırım ancak RTX 3060 Ti için LHR'sız bir driver sızdırılmıştı işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... O driver her kart için çalışmıyor sanırım ama onun için yeni bir konu açıp bilenlere sorabilirsiniz. Emin değilim çünkü.
Samet2233 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 630 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #13 ItsAllGoodman dedi: O driver her kart için çalışmıyor sanırım ama onun için yeni bir konu açıp bilenlere sorabilirsiniz. Emin değilim çünkü. Genişletmek için tıkla... LHR'lı modelde aylık getirisi ne olur peki? ItsAllGoodman dedi: O driver her kart için çalışmıyor sanırım ama onun için yeni bir konu açıp bilenlere sorabilirsiniz. Emin değilim çünkü. Genişletmek için tıkla... AMD RX 6800 XT iş görür mü peki hocam. Son düzenleme: 30 Nisan 2022
ItsAllGoodman dedi: O driver her kart için çalışmıyor sanırım ama onun için yeni bir konu açıp bilenlere sorabilirsiniz. Emin değilim çünkü. Genişletmek için tıkla... LHR'lı modelde aylık getirisi ne olur peki? ItsAllGoodman dedi: O driver her kart için çalışmıyor sanırım ama onun için yeni bir konu açıp bilenlere sorabilirsiniz. Emin değilim çünkü. Genişletmek için tıkla... AMD RX 6800 XT iş görür mü peki hocam.