18.000 TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
13-18

Hectorjulian

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. 32 ya da 34 inç bir monitör almayı planlıyorum ancak bu konuda pek bir bilgim olmadığından sizlere danışmak istedim. Bazı araştırmalar sonucunda aklımda birkaç model oluştu. Bu modeller hakkında sizin görüşleriniz nedir? Ya da sizin önereceğiniz başka modeller varsa ve bu konuda bana yol gösterirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

34 inçlik oval ekranı şiddetle tavsiye ediyorum oyun oynayan biri iseniz. Ben 27inçlik dikdörtgen ekran kullanıyorum. Arkadaşım 34 inç oval ekran aldı. Oyunlarda muhteşem bir deneyim yaşatıyor. Özellikle pubg, cod tarzındaki oyunlarda.

Hocam şu aralar monitör ihtiyacım var. Bir de kasım indirimleri başlayacağından almanın en iyi vakti diye düşünüyorum.

Monıtörde ki asıl amacınız nedir? Çok yüksek yenileme hızı mı yoksa görüntü kalitesi mi?
Hocam ağırlıklı olarak oyun oynamak için kullanacağım. Ekran kartı olarak 3080 ekran kartım var. Sanırım 4k lar için pek yeterli olmayan bir kart.

Hocam şu aralar monitör ihtiyacım var. Bir de kasım indirimleri başlayacağından almanın en iyi vakti diye düşünüyorum.

Hocam ağırlıklı olarak oyun oynamak için kullanacağım. Ekran kartı olarak 3080 ekran kartım var. Sanırım 4K'lar için pek yeterli olmayan bir kart.

Hocam ağırlıklı olarak oyun oynamak için kullanacağım. Ekran kartı olarak 3080 ekran kartım var. Sanırım 4K'lar için pek yeterli olmayan bir kart.

Hayır 4K kartı. Alacağınız monitör IPS panel ve en az 144Hz 4K bir monitör olsun.

Hocam 4K da açar ama bana hem kalite hem de yenileme hızı iyi olsun diyorsanız WQHD ekran en az 144 Hz ekran almanızı tavsiye ederim. Ya da arkadaşın attığı gibi 1080p 360 Hz ASUS ROG monitörde çok iyi biraz tuzlu tabii ki. Görüntü kaliteside pişman etmez

Hayır 4K kartı. Alacağınız monitör IPS panel ve en az 144Hz 4K bir monitör olsun.
Öneri için teşekkür ederim. Bu modeli listeme aldım. Bir de zahmet olmazsa 32 ya da 34 inç ekranlı da önerebilir misiniz? Ekran kartımın 4k yı desteklediğini bilmiyordum bilgilendirme için teşekkür ederim. Bir de ips paneller va lardan daha iyi değil mi?

Hocam 4K da açar ama bana hem kalite hem de yenileme hızı iyi olsun diyorsanız WQHD ekran en az 144 Hz ekran almanızı tavsiye ederim. Ya da arkadaşın attığı gibi 1080p 360 Hz ASUS ROG monitörde çok iyi biraz tuzlu tabii ki. Görüntü kaliteside pişman etmez
Hocam 1080p üstü bir monitör almayı düşünüyorum. Şuanda kullandığım monitör 28 inç 1080p 240 hz. Çözünürlük olarak 2k ya da 4k 32 ya da 34 inç bir monitöre geçiş yapmak istiyorum. Önerebileceğiniz bir model var mı? Şimdiden teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı