D draxwq Femtopat Katılım 2 Temmuz 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #1 Dostlar bende taro Yuki GP2 125 CC var. Ona göre bütçem 18 bin TL bir kask arıyorum. Full face olacak. Önerilerinizi bekliyorum.
Dostlar bende taro Yuki GP2 125 CC var. Ona göre bütçem 18 bin TL bir kask arıyorum. Full face olacak. Önerilerinizi bekliyorum.
DieSpie Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 436 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX6600 AMD Ryzen 5 5500 Gigabyte B450M Apacer 8x2 Gb Ddr4 3200Mhz Panther Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #2 draxwq dedi: Dostlar bende taro Yuki GP2 125 CC var. Ona göre bütçem 18 bin TL bir kask arıyorum. Full face olacak. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Nexx markasının kaskları çok güzel ve kalitelidir. Göz atın bence.
draxwq dedi: Dostlar bende taro Yuki GP2 125 CC var. Ona göre bütçem 18 bin TL bir kask arıyorum. Full face olacak. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Nexx markasının kaskları çok güzel ve kalitelidir. Göz atın bence.
D draxwq Femtopat Katılım 2 Temmuz 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #3 DieSpie dedi: Nexx markasının kaskları çok güzel ve kalitelidir. Göz atın bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hoşuma gitti biraz daha araştırip nexx marka almayı düşünüyorum
DieSpie dedi: Nexx markasının kaskları çok güzel ve kalitelidir. Göz atın bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hoşuma gitti biraz daha araştırip nexx marka almayı düşünüyorum
DieSpie Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 436 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX6600 AMD Ryzen 5 5500 Gigabyte B450M Apacer 8x2 Gb Ddr4 3200Mhz Panther Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #4 draxwq dedi: Teşekkür ederim hoşuma gitti biraz daha araştırip nexx marka almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben nexx wed 3 modelini kullanıyorum. Çok memnunum aklında bulunsun ama güncel fiyatı nedir bilmiyorum ve kullandığın motora gider mi onu da bilmiyorum
draxwq dedi: Teşekkür ederim hoşuma gitti biraz daha araştırip nexx marka almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben nexx wed 3 modelini kullanıyorum. Çok memnunum aklında bulunsun ama güncel fiyatı nedir bilmiyorum ve kullandığın motora gider mi onu da bilmiyorum