18-19 bin TL arası bilgisayar önerisi

Öncelikle bu işin sonu yok. Bu sitede en çok yazılan yazı şu: üstüne biraz daha koy şunu al, ben 4060 alacaktım 4060 ti al dediler. 4060 ti dedim, 7700xt al dediler. 7800xt sistem derken en son biri dedi ki 9070 XT çıkacak onu bekle dediler :).

Olması gereken şu, senin bütçen ne, sen ne istiyorsun,

Bu işlemleri internet cafede yaptırabilir miyim peki.

Anakartı değiştirmezsem hazır geliyoemu peki.
Yani öncelikle tanıdık biri olsun, lisanslı sürüm almanı kesinlikle tavsiye etmiyorum, ülkede %5 lik kısım win için 10k para verir zaten, internette buluruz onu adam tanıdık değilse. Anakart için sana bağlı yükseltme yapmak istersen bazı konularda yükseltme yapamazsın, ama zaten 300 TL

Öncelikle bu işin sonu yok. Bu sitede en çok yazılan yazı şu: Üstüne biraz daha koy şunu al, ben 4060 alacaktım 4060 Ti al dediler. 4060 Ti dedim, 7700XT al dediler. 7800XT sistem derken en son biri dedi ki 9070 XT çıkacak onu bekle dediler :).

Olması gereken şu, senin bütçen ne, sen ne istiyorsun,

Yani öncelikle tanıdık biri olsun, lisanslı sürüm almanı kesinlikle tavsiye etmiyorum, ülkede %5'lik kısım Win için 10k para verir zaten, internette buluruz onu adam tanıdık değilse. Anakart için sana bağlı yükseltme yapmak istersen bazı konularda yükseltme yapamazsın, ama zaten 300 TL.

Tamamdır hocam sağ olun bunu sipariş ediyorum anakartı yükseltip,fanı da sonrasında alacağım.

Tamamdır hocam sağ olun bunu sipariş ediyorum anakartı yükseltip, fanı da sonrasında alacağım.

Bence fanı da aynı anda al, zaten başka sitelerde taksit yaparlar, muhtemelen yanında stok fan gelmeyecek, öyle olmaz o iş, soğutucu önemli, sonra YouTube'tan kule tipi soğutucu nasıl takılır yaz çıkar, istersen sistemdeki soğutuculara bakayım beraber sipariş ver

Bence fanı da aynı anda al, zaten başka sitelerde taksit yaparlar, muhtemelen yanında stok fan gelmeyecek, öyle olmaz o iş, soğutucu önemli, sonra YouTube'tan kule tipi soğutucu nasıl takılır yaz çıkar, istersen sistemdeki soğutuculara bakayım beraber sipariş ver.

bakabilirsiniz gerçekten çok iyi olur.

bakabilirsiniz gerçekten çok iyi olur.
Ek olarak alırsan zorlanır mısın benim attığımı, 3 taksit ile onu da alabilirsin, senin sistemdekileri pek bilmiyorum

Bir de moralini bozmak gibi olmasın da dün başka forumda gezerken çocuk RX 7600 aldım, almasaydım, kuzenim de aldı sorunları var yazmış. Bana kalırsa AMD ekran kartı alan kişi PC'den anlamalı. Güncellemesi vs doğru olmalı, e bir de AMD eskiden kötüydü şimdi düzeldi deniyor

Ek olarak alırsan zorlanır mısın benim attığımı, 3 taksit ile onu da alabilirsin, senin sistemdekileri pek bilmiyorum

Bir de moralini bozmak gibi olmasın da dün başka forumda gezerken çocuk RX 7600 aldım, almasaydım, kuzenim de aldı sorunları var yazmış. Bana kalırsa AMD ekran kartı alan kişi PC'den anlamalı. Güncellemesi vs doğru olmalı, e bir de AMD eskiden kötüydü şimdi düzeldi deniyor

Sistemi ben önermedim ama az parası olan birisi bu sistemi alır da 5 ay sonra sorun yaşarsa içim rahat etmez

İyice araştır kral

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-03-12-09-15-58-025_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-03-12-09-15-58-025_com.android.chrome.jpg
    106,9 KB · Görüntüleme: 18

Sistemi ben önermedim ama az parası olan birisi bu sistemi alır da 5 ay sonra sorun yaşarsa içim rahat etmez

İyice araştır kral
İTopyadaki parçaların hepsini tek tek alıp

İyice araştır kral

Bu şekilde toplasam nasıl olur parçaların hepsi aynı sadece RX7600 yerine RTX 3060.

İtopya'daki parçaların hepsini tek tek alıp.

Bu şekilde toplasam nasıl olur parçaların hepsi aynı sadece RX7600 yerine RTX 3060.

21 k tutuyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250312-103850.jpg
    Screenshot_20250312-103850.jpg
    135,2 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_20250312-103835.jpg
    Screenshot_20250312-103835.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_20250312-103815.jpg
    Screenshot_20250312-103815.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
Dostum sen biraz bekle. Kesinlikle acele etme. İyice araştır. Araştırma yaparken şöyle yap
"Rx 7600 alınır mı, rx 7600 sorunları
"4060 alınır mı, 4060 sorunları"

Şimdi her ekran kartı için sorun mevcut. Ama parça uyumsuzluğu mu , yoksa yazılımsal mı ?

Yani az sorunu olan ve çözülmesi kolay olan sistemleri araştır.

VULCAN-4060 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
Fena değil

https://www.itopya.com/kuark-speed-...ual-oc-v2-edition-8gb-16gb-ddr4-500gb-_h28656 kasa yükseltilmeli

Son düzenleme:
Dostum sen biraz bekle. Kesinlikle acele etme. İyice araştır. Araştırma yaparken şöyle yap.
"RX 7600 alınır mı? RX 7600 sorunları.
"4060 alınır mı? 4060 sorunları"

Şimdi her ekran kartı için sorun mevcut. Ama parça uyumsuzluğu mu, yoksa yazılımsal mı?

Yani az sorunu olan ve çözülmesi kolay olan sistemleri araştır.

VULCAN-4060 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
Fena değil.

KUARK-SPEED 2 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC V2 Edition 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM kasa yükseltilmeli.

Hocam PSU da falan sıkıntı çıkmaz herhalde değil mi bunda markayı ilk kez duydumda bende birkaç gündür bakıyorum ya bunu ya da bu sistemin MSI i3-14100 F halini alacağım.

Hocam PSU da falan sıkıntı çıkmaz herhalde değil mi bunda markayı ilk kez duydumda bende birkaç gündür bakıyorum ya bunu ya da bu sistemin MSI i3-14100 F halini alacağım.

KUARK-SPEED 3 / INTEL Core i3 14100F / MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8GB OC / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM dediğim sistem bu hocam.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı