Can Ali Ateş
Megapat
Daha fazla
50Mbit 15 ay 550 vereceğim.
Bizim de taahhüt bitmek üzere, babam dijitürk'e geçelim diyor TT altyapısını kullanıyormuş 700 TL 12 ay sabit fiyat 100 Mbps ve 1 yıllık tod paketi hediye. Tod paketinin 1 yıllığı 2250 lira yani aylık 500'e geliyor sanırım. Ama dijitürk'te sorun yaşayanlar olmuş sabah konu açmıştım bir hocam internet aylardır gelmedi falan demişti inşallah öyle sorunlar yaşamayız.
Türksat Kablonet geç, Türk Telekom mantıklı değil.
Merhaba. Türksat devletin. Güvenilir epey eski bir firma Türksat Kablonet yılların firması.O zaman 100 Mbps için 18 ay sabit 685 TL fiyat normal gözüküyor değil mi?
Dostum umarım sorun yaşamazsın fakat Digitürk'ten internet alındığını bile ilk defa duydum.
Türksat Kablonet'i ilk defa sizden duydum ancak internette çok fazla şikayeti var. Açıkçası çok da güven vermedi. Paketlerini incelediğimde de 12 aylık 649 TL diyor.
Herkese selam,
Güncel olarak Türk Telekom kullanıcısıyım (100 Mbps, yaklaşık 93 download 7 upload alıyorum), taahhüt sürem bitmek üzere. Online üzerinden aynı paketi 18 ay taahhütlü 685 TL sabit fiyat olacak şekilde teklif etmişler. Sizce kabul edilebilir iyi bir fiyat mı? Yoksa önerilere açığım.
Not: Bulunduğum bölgede henüz 1000 Mbps altyapısı yok.
İyi Sosyaller.
O zaman 100 Mbps için 18 ay sabit 685 TL fiyat normal gözüküyor değil mi?
Dostum umarım sorun yaşamazsın fakat Digitürk'ten internet alındığını bile ilk defa duydum.
Türksat Kablonet'i ilk defa sizden duydum ancak internette çok fazla şikayeti var. Açıkçası çok da güven vermedi. Paketlerini incelediğimde de 12 aylık 649 TL diyor.
Konu sahibinin Kablonet fiber altyapısı varsa VDSL ile uğraşmak yerine ben de Kablonet'e bakmasını tavsiye ederim. Hatta Kablonet DOCSIS altyapısı varsa da VDSL yerine tercih edilebilir. Çünkü son zamanlarda Kablonet'in DOCSIS altyapılar üzerinde 200 Mbps hız sunmaya başladığını duymuştum. TT, VDSL üzerinde normal şartlar altında 100 Mbps üstü hızları sunmuyor.Merhaba. Türksat devletin. Güvenilir epey eski bir firma Türksat Kablonet yılların firması.
Çoğu yerde kendi altyapısı da var.
Türksat Kablonet çağrı merkezi olan 126 numarasını arayıp görüşmenizi tavsiye ederim.
Günümüzde taahhüt olması avantajlı bence. 18 ay taahhüt için bile mantıklı. İyi fiyat, bence geçin. 100 Mbps için ise büyük operatörler arasında normal bir fiyatta.
Konu sahibinin Kablonet fiber altyapısı varsa VDSL ile uğraşmak yerine ben de Kablonet'e bakmasını tavsiye ederim. Hatta Kablonet DOCSIS altyapısı varsa da VDSL yerine tercih edilebilir. Çünkü son zamanlarda Kablonet'in DOCSIS altyapılar üzerinde 200 Mbps hız sunmaya başladığını duymuştum. TT, VDSL üzerinde normal şartlar altında 100 Mbps üstü hızları sunmuyor.