18 bin TL laptop önerisi

Bütçe
18 bin tl
Ben HP victus aldım. Ryzen işlemci ve 1650 var içinde, 3050'li olanlara param yetmedi açıkçası. Bilgisayar programcılığı okuyorum, bu sene dondurdum fakat seneye her türlü bir bilgisayara ihtiyacım olacaktı. Hem oyun hem okul için bu sene indirimlerden aldım. 3050 olmayan modellere bakın desem, 1650'li bir laptopa da o kadar para vermek gerçekten yazık olur. Sizin için biraz baktım bu yazıyı yazmadan önce, i7 ve 1650'li laptoplar 15 bin civarlardında şaka gibi. Fazlası var eksiği yok fiyatların, 1650'li bir laptopa 15bin gibi paralar vermek üzücü. İşinizi görür mü görür ama değmez kesinlikle. Önceki yazılarımda da söyledim mimarlık uygulamalarında asıl olay işlemci ve RAM'a bakıyor. Bugün bu iki bileşeniniz yeterliyse GTX 1050 ekran kartıyla bile gayet iyi işler yapabilirsiniz. Ama 15 bin civarı para veripte 1650'li bir laptop almakda biraz kazıklanmak oluyor. Yılbaşı indirimleri tarzı bir şey olursa aslında onları bekleyebilirsiniz, gerçi inermi o da şüpheli.
Evet maalesef, beklesem mi yılbaşını bilemiyorum. :( 3 ay önce bu paralara 3060 lı bilgisayar alabiliyordum, gerek yok diyip 3050ti almıştım. Sağolsun vatan bilgisayar ve HP her şeyi mahvetti. Çok üzgünüm sadece. Teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için.
 
Evet maalesef, beklesem mi yılbaşını bilemiyorum. :( 3 ay önce bu paralara 3060'lı bilgisayar alabiliyordum, gerek yok deyip 3050 Ti almıştım. Sağ olsun Vatan Bilgisayar ve HP her şeyi mahvetti. Çok üzgünüm sadece. Teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için.

Biraz araştırdım uygun fiyatlı laptoplar buldum bütçenize ve konuştuğumuz bileşenlere göre dilerseniz atabilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı