aliyaser141404
Kilopat
Daha fazla
Selamlar, anne ve babama telefon alacağım. Aynı modelden iki tane almayı düşünüyorum. Ekranı, kamerası, bataryası, depolama ve sesi önemli. Oyun oynamıyorlar. Annem sadece basit oyunlar Candy Crush vb. oynuyor. Babam Netflix ve YouTube odaklı kullanıyor. Yani ekran ve sesi bu noktada önem arz ediyor. Tabii kamera da oldukça önemli. Bütçeyi maksimum 18.000 TL yazdım fakat değecekse zorlar ve 2.000 TL arttırıp 20 bin lira yapabilirim ama değmeyecekse çok gerek yok diye düşünüyorum.
Bu amaçlara uygun olarak alınabilecek en mantıklı fiyat/performans telefon hangisidir? Baktığımda A55, Xiaomi Redmi Note 13 Pro gibi modeller gözüme çarptı ama emin değilim. Ya da 2 bin lira fazla verip 20 bin liraya Honor 200 alınır mı? Değer mi? Tavsiyeleriniz bekliyorum.
Bu amaçlara uygun olarak alınabilecek en mantıklı fiyat/performans telefon hangisidir? Baktığımda A55, Xiaomi Redmi Note 13 Pro gibi modeller gözüme çarptı ama emin değilim. Ya da 2 bin lira fazla verip 20 bin liraya Honor 200 alınır mı? Değer mi? Tavsiyeleriniz bekliyorum.