18 bin TL telefon önerisi

Bütçe
18000

aliyaser141404

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar, anne ve babama telefon alacağım. Aynı modelden iki tane almayı düşünüyorum. Ekranı, kamerası, bataryası, depolama ve sesi önemli. Oyun oynamıyorlar. Annem sadece basit oyunlar Candy Crush vb. oynuyor. Babam Netflix ve YouTube odaklı kullanıyor. Yani ekran ve sesi bu noktada önem arz ediyor. Tabii kamera da oldukça önemli. Bütçeyi maksimum 18.000 TL yazdım fakat değecekse zorlar ve 2.000 TL arttırıp 20 bin lira yapabilirim ama değmeyecekse çok gerek yok diye düşünüyorum.

Bu amaçlara uygun olarak alınabilecek en mantıklı fiyat/performans telefon hangisidir? Baktığımda A55, Xiaomi Redmi Note 13 Pro gibi modeller gözüme çarptı ama emin değilim. Ya da 2 bin lira fazla verip 20 bin liraya Honor 200 alınır mı? Değer mi? Tavsiyeleriniz bekliyorum.

Selamlar, anne ve babama telefon alacağım. Aynı modelden iki tane almayı düşünüyorum. Ekranı, kamerası, bataryası, depolama ve sesi önemli. Oyun oynamıyorlar. Annem sadece basit oyunlar Candy Crush vb. oynuyor. Babam Netflix ve YouTube odaklı kullanıyor. Yani ekran ve sesi bu noktada önem arz ediyor. Tabii kamera da oldukça önemli. Bütçeyi maksimum 18.000 TL yazdım fakat değecekse zorlar ve 2.000 TL arttırıp 20 bin lira yapabilirim ama değmeyecekse çok gerek yok diye düşünüyorum.

Bu amaçlara uygun olarak alınabilecek en mantıklı fiyat/performans telefon hangisidir? Baktığımda A55, Xiaomi Redmi Note 13 Pro gibi modeller gözüme çarptı ama emin değilim. Ya da 2 bin lira fazla verip 20 bin liraya Honor 200 alınır mı? Değer mi? Tavsiyeleriniz bekliyorum.
Samsung Galaxy S21 FE 5G

A55 alınır.

Reeder bir alana bir bedava kampanyasından yararlanabilirsiniz. Biliyorum çok kötü bir marka ama anne baba anlar mı bilmiyorum. Yani gidip S22 falan almaya gerek yok diye düşünüyorum. Tamam Reeder kadar kötü de almayabilirsiniz ama çok da iyi olmasına gerek yok bence. Omix falan da olur.

Redmi Note 13 Pro kullanıyorum. Düşünürseniz alabilirsiniz ama 2 sorun var.
1. Fazla büyük cebe zor sığar
2. Dosyalar vb. Xiaomi'nin varsayılan uygulamalarında reklamlar var.
Ancak telefon kutusundan ekran koruyucu ve kılıfla geliyor.

Honor 200 ile gidip geliyordum dün vatan gidip baktım A55 kullanım açısından daha iyi gibi biraz daha detaylı araştıracağım. Teşekkür ediyorum.

Reeder bir alana bir bedava kampanyasından yararlanabilirsiniz. Biliyorum çok kötü bir marka ama anne baba anlar mı bilmiyorum. Yani gidip S22 falan almaya gerek yok diye düşünüyorum. Tamam Reeder kadar kötü de almayabilirsiniz ama çok da iyi olmasına gerek yok bence. Omix falan da olur.
Hocam teşekkür ediyorum. Bizimkiler telefonu en az 5 yıl kullanıyor. Şuan ellerinde 2 bin liraya aldığımız Redmi Note 9'lar var fakat artık çok geride kaldı. Batarya ve yavaşlama problemi çok fazla. Almışken iyi birşey olsun diye bakıyorum.

Redmi Note 13 Pro kullanıyorum. Düşünürseniz alabilirsiniz ama 2 sorun var.
1. Fazla büyük cebe zor sığar
2. Dosyalar vb. Xiaomi'nin varsayılan uygulamalarında reklamlar var.
Ancak telefon kutusundan ekran koruyucu ve kılıfla geliyor.
A55 ile kıyaslayınca hangisi önde olur peki?

Honor 200 ile gidip geliyordum dün vatan gidip baktım A55 kullanım açısından daha iyi gibi biraz daha detaylı araştıracağım. Teşekkür ediyorum.

Hocam teşekkür ediyorum. Bizimkiler telefonu en az 5 yıl kullanıyor. Şu an ellerinde 2 bin liraya aldığımız Redmi Note 9'lar var fakat artık çok geride kaldı. Batarya ve yavaşlama problemi çok fazla. Almışken iyi bir şey olsun diye bakıyorum.

A55 ile kıyaslayınca hangisi önde olur peki?

A55 her şekilde alır.

Yeni konular

Geri
Yukarı