18 bin TL'ye not tutmak ve multitasking için tablet önerisi

bernardosilva

Hectopat
Daha fazla  
Birinin kalemi yok, öbürünün ekranı TFT ya da camı not tutmak için iyi değil. İşin içinden çıkamadım. Not tutmak ve "multitasking" için bu fiyata ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birinin kalemi yok, öbürünün ekranı TFT ya da camı not tutmak için iyi değil. İşin içinden çıkamadım. Not tutmak ve "multitasking" için bu fiyata ne önerirsiniz
Samsung Tab S9 Fe+ öneririm. Çevremde var.Kendimde de S9 ultra var. İpad 10. Nesil ve 2024 Air da denedim.
İpadlerin yazi hissiyatini ben beğenmedim. Camın üstüne pürüzsüzce yazıyormuşsun gibi hissi var.
Samsungda kalemin ucu apple pencil'a göre değişik. Ekran ile kalem arasında az da olsa sürtünme var.Ben buna alıştığımdan bana güzel geliyor.
Apple pencil'e daha kalem gibi diyenler de var. Bence alışma meselesi.
Ekran ise samsung S serilerinin ekranları cidden güzel. Fakat not almak vs. çok ekran ile de işin yok zaten. Fe serisinin de ekrani kötü değil.
İşlemci olarak apple m2'si tabiki de S serisinden iyi. Fakat ekran 60Hz olduğundan bana İpad Air'ın arayüzü kasıyormuş gibi geldi.
Kısaca bu fiyata Tab S9 Fe+ veya İpad 10. Nesil alabilirsiniz.

Samsung Tab S9 FE+ öneririm. Çevremde var. Kendimde de S9 Ultra var. iPad 10. Nesil ve 2024 Air da denedim.
IPad'lerin yazi hissiyatini ben beğenmedim. Camın üstüne pürüzsüzce yazıyormuşsun gibi hissi var.
Samsung'da kalemin ucu Apple Pencil'a göre değişik. Ekran ile kalem arasında az da olsa sürtünme var. Ben buna alıştığımdan bana güzel geliyor.
Apple Pencil'e daha kalem gibi diyenler de var. Bence alışma meselesi.
Ekran ise Samsung S serilerinin ekranları cidden güzel. Fakat not almak vs. çok ekran ile de işin yok zaten. FE serisinin de ekrani kötü değil.
İşlemci olarak Apple M.2'si tabii ki de S serisinden iyi. Fakat ekran 60Hz olduğundan bana iPad Air'ın arayüzü kasıyormuş gibi geldi.
Kısaca bu fiyata Tab S9 FE+ veya iPad 10. Nesil alabilirsiniz.

Sadece Apple kalem almasına gerek yok yıllardır iPad kullanıyorum derste çalıştım notta aldım resimde çizdim oyunda oynadım. Samsung babamda var bence o kadar da iyi değiller. Lamy kalem alır direk kağıt gibi hissiyatı var gidip deneyebiliyorsun bir de. Uygulamadan uygulamaya bile değişir

Sadece Apple kalem almasına gerek yok yıllardır iPad kullanıyorum derste çalıştım notta aldım resimde çizdim oyunda oynadım. Samsung babamda var bence o kadar da iyi değiller. Lamy kalem alır direk kağıt gibi hissiyatı var gidip deneyebiliyorsun bir de. Uygulamadan uygulamaya bile değişir
Hocam apple laf etmedim zaten + - yönlerini söyledim ben şahsen aynı fiyata hem az depolama alanı hem 60hz ekran olan seçeneği almazdım.

Geri
Yukarı