sucuklukedy Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #11 Sıfırda olsa alınmaz o kart ben kullandım yetmiyor yetmeyecek.
MontariX Yoctopat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #12 7k ya 6700xt buldum alınır mı kral? hangi testleri yaptırmalıyım ve içinin açılıp açılmadığını nasıl öğrenebilirim?
7k ya 6700xt buldum alınır mı kral? hangi testleri yaptırmalıyım ve içinin açılıp açılmadığını nasıl öğrenebilirim?
sucuklukedy Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #13 DLSS 3'te zırva FSR onu da geçecek yakında MontariX dedi: 7K ya 6700XT buldum alınır mı? Kral? Genişletmek için tıkla... Alınır kral ama dikkat et mining olmasın iyice araştır yardım gerekirse konu aç etiketle beni buradayım yardımcı olurum.
DLSS 3'te zırva FSR onu da geçecek yakında MontariX dedi: 7K ya 6700XT buldum alınır mı? Kral? Genişletmek için tıkla... Alınır kral ama dikkat et mining olmasın iyice araştır yardım gerekirse konu aç etiketle beni buradayım yardımcı olurum.
MontariX Yoctopat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #14 sucuklukedy dedi: DLSS 3'te zırva FSR onu da geçecek yakında Alınır kral ama dikkat et mining olmasın iyice araştır yardım gerekirse konu aç etiketle beni buradayım yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... bir tane arkadaşım öğretmişti GPU-Z diye bir program varmış ordaki sürüm ile senin ekran kartının sürümü uymuyorsa miningli kart oluyormuş doğrumu?
sucuklukedy dedi: DLSS 3'te zırva FSR onu da geçecek yakında Alınır kral ama dikkat et mining olmasın iyice araştır yardım gerekirse konu aç etiketle beni buradayım yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... bir tane arkadaşım öğretmişti GPU-Z diye bir program varmış ordaki sürüm ile senin ekran kartının sürümü uymuyorsa miningli kart oluyormuş doğrumu?
sucuklukedy Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #15 Bilgim yok ama kartta deformasyon varsa alma, adamdan furmark testi iste at buraya.
MontariX Yoctopat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #16 sucuklukedy dedi: Bilgim yok ama kartta deformasyon varsa alma, adamdan furmark testi iste at buraya. Genişletmek için tıkla... https://www.sahibinden.com/ilan/iki...yar-masaustu-msi-6700xt-12gb-1163032636/detay Kral şu 7k ya güzel buldumda güvenlik etiketi fln üstünde diyor bu kart açılmışmıdır?
sucuklukedy dedi: Bilgim yok ama kartta deformasyon varsa alma, adamdan furmark testi iste at buraya. Genişletmek için tıkla... https://www.sahibinden.com/ilan/iki...yar-masaustu-msi-6700xt-12gb-1163032636/detay Kral şu 7k ya güzel buldumda güvenlik etiketi fln üstünde diyor bu kart açılmışmıdır?