Luffyyy Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #1 İnternetten bilet alıp +18 filme girebilir miyim? İstanbul'dan bilenler yazabilir mi?
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 7.001 Makaleler 2 Çözümler 1.759 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #2 Bileti internetten satın alırsınız, internette kimlik doğrulaması olmuyor bilet alırken. Girişte kimlik kontrolü yaparlar ama. Artı 0 Eksi
Bileti internetten satın alırsınız, internette kimlik doğrulaması olmuyor bilet alırken. Girişte kimlik kontrolü yaparlar ama.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.244 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Bileti internetten satın alırsınız, internette kimlik doğrulaması olmuyor bilet alırken. Girişte kimlik kontrolü yaparlar ama. Genişletmek için tıkla... AVM'den AVM'ye değişiyor hocam benim buralarda hiç kontrol etmiyorlar. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Bileti internetten satın alırsınız, internette kimlik doğrulaması olmuyor bilet alırken. Girişte kimlik kontrolü yaparlar ama. Genişletmek için tıkla... AVM'den AVM'ye değişiyor hocam benim buralarda hiç kontrol etmiyorlar.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 7.001 Makaleler 2 Çözümler 1.759 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #4 Sythexz dedi: AVM'den AVM'ye değişiyor hocam benim buralarda hiç kontrol etmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Şanslıymışsınız öyleyse hocam. Sinemaya sık gitmiyorum. Yaş sınırına takıldığım yıllarda bir kere yaş sınırlı filme gittim, onda da kontrol edilmişti. Artı 0 Eksi
Sythexz dedi: AVM'den AVM'ye değişiyor hocam benim buralarda hiç kontrol etmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Şanslıymışsınız öyleyse hocam. Sinemaya sık gitmiyorum. Yaş sınırına takıldığım yıllarda bir kere yaş sınırlı filme gittim, onda da kontrol edilmişti.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.244 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #5 Mustafa.Kaan dedi: Şanslıymışsınız öyleyse hocam. Sinemaya sık gitmiyorum. Yaş sınırına takıldığım yıllarda bir kere yaş sınırlı filme gittim, onda da kontrol edilmişti. Genişletmek için tıkla... Ben kontrol edilmemesini normal bir şey sanıyordum o kadar kontrol edilmemeye alışmışım ki Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Şanslıymışsınız öyleyse hocam. Sinemaya sık gitmiyorum. Yaş sınırına takıldığım yıllarda bir kere yaş sınırlı filme gittim, onda da kontrol edilmişti. Genişletmek için tıkla... Ben kontrol edilmemesini normal bir şey sanıyordum o kadar kontrol edilmemeye alışmışım ki