Sabah 08:30-17:00. Eskiden 16:45'di diye biliyorum buda benden olsun.Standart bankaların çalışma saatleri hocam sabah 9 aksam 18 olması lazım ama tam emin değilim araştırabilirisiniz.
Sabah 08:30-17:00. Eskiden 16:45'di diye biliyorum buda benden olsun.Standart bankaların çalışma saatleri hocam sabah 9 aksam 18 olması lazım ama tam emin değilim araştırabilirisiniz.
Standart bankaların çalışma saatleri hocam sabah 9 aksam 18 olması lazım ama tam emin değilim araştırabilirisiniz.
Dalga geçer gibi yazıyorsun normal değil mi böyle cevap alman.Hocam sakin yaben zaten İş'i açmaya niyetliydim e yolumun üstü dedim VakıfBank'ta açarım dedim. Yani ben sizin için bir şey söylemedim zaten açacaktım e onu da açarım, daha fazla işimi görür dedim. (eksilerini sorduğumda Vakıf'ın daha avantajlı olduğunu söylediniz e benim de aklıma yattı yani siz ortaya bir şey yazmışsınız bana da uygun gelmiş. E sizin zorunuzla da açmayıp benim aklıma yattığıma göre böyle bir şey yazmanız garip...)
Ne anladıysan. Bir şey diyemem senin düşüncen.Dalga geçer gibi yazıyorsun normal değil mi böyle cevap alman.
Peki kart çıkarma ücreti veya aylık ***tlye kadar ücretsiz para yatırma sonrasında komisyon gibi bir durum var mı?
Peki kart çıkarma ücreti veya aylık ***tlye kadar ücretsiz para yatırma sonrasında komisyon gibi bir durum var mı?
Soruyu yanlış okumuşum. Maalesef mesajımı silemiyorum hatırlarsanız. Özür mesajı atmıştım ulaşmamış galiba.Laptop almak isteyen birine masaüstü önermek gibi. Banka önerisi isteyen birisine ön ödemeli kart şirketi önermekten sıkılmıyor musunuz?
Yo hayır. Ben babamın VakıfBank hesabına para gönderebiliyordum.
Eki Görüntüle 1507528
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.