18 yaş altı bir çocuk banka hesabı açabilir mi?

MeraklıGzgn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 14 yaşındayım banka hesabı gerekli. Papara veya İninal istemiyorum normal düz banka açmak istiyorum. Mobil bankacılığı kullanabileceğim ve bana ait kartımın olabileceği banka var mıdır? Ziraat vardı aklımda şubeye gitsem velim ile mobil bankacılığı olan bir hesap açabilirler mi?

Merhaba 14 yaşındayım banka hesabı gerekli. Papara veya ininal istemiyorum normal düz banka açmak istiyorum. Mobil bankacılığı kullanabileceğim ve bana ait kartımın olabileceği banka var mıdır? Ziraat vardı aklımda şubeye gitsem velim ile mobil bankacılığı olan bir hesap açabilirler mi?

Ziraat açılsa bile karttan para çekemiyorsun veya yatıramıyorsun diye biliyorum tek çare Papara Tosla'ya da ininal gibi yerler.

Merhaba 14 yaşındayım banka hesabı gerekli. Papara veya İninal istemiyorum normal düz banka açmak istiyorum. Mobil bankacılığı kullanabileceğim ve bana ait kartımın olabileceği banka var mıdır? Ziraat vardı aklımda şubeye gitsem velim ile mobil bankacılığı olan bir hesap açabilirler mi?

15 yaşımda garanti ve ziraat açmıştım. İnanki Papara'nın doğrulanmışından bir farkı yok şu an.

İş Bankası İlk İmza hesabı kullanıyorum bende. Velinle gidip açtırabilirsin. Özellikleri kullanabiliyorsun. Sadece mobil bankacılıktan tanımsız alıcılara para gönderemiyorsun. Onu da bilgisayardaki İş Bankası Mobil Bankacılıktan tanımlı alıcı ekledikten sonra istediğin kişiye para gönderebilirsin.

Evet, bende 18 yaşından küçüğüm ve Kuveyttürk'te kendi hesabım var ve bir yetişkin hesabından farkı yok. Anne ve babanla gitmen lazım. Sadece biri olmuyor sanırım.

Bende ziraatten açtırmıştım 16 yaşımda mobil bankacılık için uğraşırsın demişlerdi telefonumunda ekranı bozuktu hiç sormadım bile.

Papara artık banka statüsüne geçti. Çoğu dijital bankacılık işlemini yapabiliyorsun ve kendine ait IBAN'a sahip. Papara dışında bir şey istiyorum diyorsan İş Bankası ilk imza hesabına bakabilirsin. Bir ebeveynin ile gidip kendine ait hesap açtırabilirsin. Normal bir banka hesabına göre belli kısıtlamaları mevcut ama kendine ait banka kartın oluyor ve dijital bankacılığını kullanabiliyorsun. Bir araştırıp daha detaylı öğrenmeni öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı