18 yaş altı biri kuyumcuda para bozabilir mi?

hklm

Femtopat
Daha fazla  
Lise 1'im. Yarın acil bir şey almam lazım, sınavlardan önce çok acil. Kendi param 30 Euro zaten. Büyük bir miktar değil, sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lise 1'im. Yarın acil bir şey almam lazım, sınavlardan önce çok acil. Kendi param 30 euro zaten. Büyük bir miktar değil, sıkıntı çıkar mı?

Sadece yaşın küçük diye gidip daha az para verme gibi saçma sapan şeyler yapmamalari için 3-4 kuyumcuya sor en yüksek hangisi veriyorsa ona bozdur veya internetten değerine bak.

Sadece yaşın küçük diye gidip daha az para verme gibi saçma sapan şeyler yapmamalari için 3-4 kuyumcuya sor en yüksek hangisi veriyorsa ona bozdur veya internetten değerine bak.
İşte okulun orada bir kuyumcu var o sıkıntı ama gidipte 200-300 düşük vereceğini zannetmiyorum

İnternette bazı yerlerde sıkıntı çıkabilir diye okudum. Ama çoğunluk senin gibi diyor. Yaş belki sıkıntı olur diye düşündüm. Yanıt için teşekkürler.

Büyük ihtimal onlar çok büyük miktarlar için konuşmuştur hiç kimse çocuksun diye öyle bir şey yapmaz ama küçüksün diye kazıklamaya çalışabilirler euro bozduracaksan döviz bürosu daha iyi olabilir.

Lise 1'im. Yarın acil bir şey almam lazım, sınavlardan önce çok acil. Kendi param 30 euro zaten. Büyük bir miktar değil, sıkıntı çıkar mı?

Bu miktar için sorun teşkil etmiyor fakat altın bilezik tarzı bir şey olsaydı fatura talep edilirdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı