Papara kapandı, EFT ve havale yapabileceğim bir banka kartı lazım ama 18 yaşından küçük olduğum için işler karışık, öneriniz var mıdır?
Banka kartı önerisi için en çok garanti öneriliyor ama benim önerim ön ödemeli kart olarak Paycell Papara'dan biraz daha avantaj ve bazı şeyler olarak eksik ama yine de kullanışlı.
Ön ödemeli dışında olursa cok güzel olur.
Önerdim işte. Garanti ön ödemeli mi?
Ben bugün velimle Garanti'ye gittim. "Hesap açamayız." dedi fakat birçok forumda hesabın açıldığı hakkında yazılar gördüm. Bir bilgin var mıdır?
Yapı Kredi.
Benim reşit olmamama rağmen Garanti Bonus Platinum kartım var. Hesap aile bireyimin üstüne ancak kullanıcısı ben gözüküyorum ve kart üstünde kendi adım yazıyor. Konu hakkında detaylı bilgim yok ancak dediğim her neyse onu araştırabilirsiniz.Ben bugün velimle Garanti'ye gittim. "Hesap açamayız." dedi fakat birçok forumda hesabın açıldığı hakkında yazılar gördüm. Bir bilgin var mıdır?
Hayır herşeyi kullanabiliyorum gayet. Altın,Döviz alım satımına kadar.Duyduğuma göre Yapı Kredi'de cok fazla kısıtlama varmış EFT ve havale yapılamıyormuş bir bilgin var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.