18 yaş altı hangi kart alınmalı?

BKDurak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba tek bir kart seçeceğim. Hem cashback ve kampanyalar iyi olmalı hem de para alıp verirken limitleri düşük olmamalı. Ben aşağıdaki kartları seçt,m aralarından hangisi alınabilir?

Ön ödemeliler:

Papara.
Hadi.
Paycell.
Nays.
Uption.
Money pay.
Mars.
Param.
Tami.
Turan.

Banka kartları:

Yapı Kredi.
İlk imza.

Eklemek istediğiniz varsa yazarsanız sevinirim. Bu konu benim için önemli bu yüzden cevap verip yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba tek bir kart seçeceğim. Hem cashback ve kampanyalar iyi olmalı hem de para alıp verirken limitleri düşük olmamalı. Ben aşağıdaki kartları seçt, m aralarından hangisi alınabilir?

Ön ödemeliler:

Papara.
Hadi.
Paycell.
Nays.
Uption.
Money pay.
Mars.
Param.
Tami.
Turan.

Banka kartları:

Yapı Kredi.
İlk imza.

Eklemek istediğiniz varsa yazarsanız sevinirim. Bu konu benim için önemli bu yüzden cevap verip yardımcı olursanız sevinirim.

Papara.

Merhaba tek bir kart seçeceğim. Hem cashback ve kampanyalar iyi olmalı hem de para alıp verirken limitleri düşük olmamalı. Ben aşağıdaki kartları seçt, m aralarından hangisi alınabilir?

Ön ödemeliler:

Papara.
Hadi.
Paycell.
Nays.
Uption.
Money pay.
Mars.
Param.
Tami.
Turan.

Banka kartları:

Yapı Kredi.
İlk imza.

Ailenin rızası ile vakıf, kendi iraden ile Papara

Merhaba tek bir kart seçeceğim. Hem cashback ve kampanyalar iyi olmalı hem de para alıp verirken limitleri düşük olmamalı. Ben aşağıdaki kartları seçt,m aralarından hangisi alınabilir?

Ön ödemeliler:

Papara.
Hadi.
Paycell.
Nays.
Uption.
Money pay.
Mars.
Param.
Tami.
Turan.

Banka kartları:

Yapı Kredi.
İlk imza.

halkbank

Ön ödemeliler:

Papara.
Hadi.
Paycell.
Nays.
Uption.
Money pay.
Mars.
Param.
Tami.
Turan.

Banka kartları:

Yapı Kredi.
İlk imza.

Ben 18 yaşına girmeden önce Papara kullanıyordum cashbackleri açısından bence en rahatı Papara.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı