18 yaş altı için banka kartı önerisi

Öncelikle iyi Sosyaller;
16 yaşındayım ve çalıştığım paraları karta atmak istiyorum bu yüzden veliler gidip banka kartı cikarttiracagim fakat hangi banka daha iyi onda kararsızım. Benim için önemli olan kriterler şunlar:
1-En önemlisi mobil bankacılık olması.
2-Mobilden havale yapabilmem.

Şu an bende Ziraat kartı var fakat her şey kısıtlı. Mobil bankacılık bile yok. O yüzden önerinizi bekliyorum. Bir arkadaşımda VakıfBank bankomat diye bir kart var. Mobil bankacılığı var ama kendi üzerine mi bilmiyorum. Kullananlar bilgilendirebilir mi?
Teşekkürler.
Enpara.

Öncelikle iyi sosyaller;
16 yaşındayım ve çalıştığım paraları karta atmak istiyorum bu yüzden veliler gidip banka kartı cikarttiracagim fakat hangi banka daha iyi onda kararsızım. Benim için önemli olan kriterler şunlar:
1-en önemlisi mobil bankacılık olması.
2-mobilden havale yapabilmem.

Şu an bende ziraat kartı var fakat her şey kısıtlı. Mobil bankacılık bile yok. O yüzden önerinizi bekliyorum. Bir arkadaşımda VakıfBank bankomat diye bir kart var. Mobil bankacılığı var ama kendi üzerine mi bilmiyorum. Kullananlar bilgilendirebilir mi?
Teşekkürler.

Bence Papara kullanmaya devam et şu an Papara Türkiye merkez bankası tarafından yönetiliyor TMSF (tasarruf mevduatı sigorta fonu) devlet tarafından kayyum atandı en güvenlisi merkez bankaları yine kendi tercihin olur ama Papara en iyisi bence.

Bence Papara kullanmaya devam et şu an Papara Türkiye merkez bankası tarafından yönetiliyor TMSF (tasarruf mevduatı sigorta fonu) devlet tarafından kayyum atandı en güvenlisi merkez bankaları yine kendi tercihin olur ama Papara en iyisi bence.
Hocam yüklü miktarda para atacağım sikinti yaratmasın birsey olurmu geri eski haline gelecegi kesin degil

Hocam Nays zaten İş Bankası'nın.
Bakacağım hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı