Sorabilirsiniz.Çok teşekkür ederim hocam.
Hocam bir sorum daha olacaktı.
Sorabilirsiniz.Çok teşekkür ederim hocam.
Hocam bir sorum daha olacaktı.
Hocam bir arkadaş var garanti hesabı açmayı düşünüyor ama velisi okuma yazma bilmiyormuş sadece imza atabiliyormuş bir sorun olurmu?Sorabilirsiniz.
Olur yüksek ihtimal hesabı açmazlar.Hocam bir arkadaş var garanti hesabı açmayı düşünüyor ama velisi okuma yazma bilmiyormuş sadece imza atabiliyormuş bir sorun olur mu?
Anladım teşekkürlerOlur yüksek ihtimal hesabı açmazlar.
Merhaba bugün garanti şubesine velim ile gittim fakat bankacı bana sadece birikim hesabı açabileceğini söyledi onun dışında hesap açamayacağını söyledi.Garanti kullanıyorum, internetten alışveriş yapabiliyor, sanal kart açabiliyorum. Para transferi de yapabiliyorum, garanti kısıtlamıyor seni, velini al garanti şubesine git.
Bankacıya ne dediniz?Merhaba bugün garanti şubesine velim ile gittim fakat bankacı bana sadece birikim hesabı açabileceğini söyledi onun dışında hesap açamayacağını söyledi.
Velim ile birlikte gittik hesap açmak istiyorum dedim işte İnternet üzerinden alışveriş yapabileceğim bir hesap vs. anlattım fakat bana sadece 18 yaş altına birikim hesabı açabileceğini söyledi onun içindeki parayıda 18 yaşına kadar harcayacamayacakmışım.Bankacıya ne dediniz?
Velim ile birlikte gittik hesap açmak istiyorum dedim işte internet üzerinden alışveriş yapabileceğim bir hesap vs. anlattım fakat bana sadece 18 yaş altına birikim hesabı açabileceğini söyledi onun içindeki parayı da 18 yaşına kadar harcayacamayacakmışım.
Bir sürü şube gezdim dolayısıyla velim biraz bıktı, mecbur paparaya yöneleceğim.18 yaş altı hesap açmak ve Paracard bonus kartını kullanmak istiyorum deyin, olmadı başka şubeye gidin, isterseniz tek gidin sorun.
Açması gerek, sadece ben değil çevremdekiler hep garanti kullandı ve kullanmaya devam ediyorlar.
İnternet bankacılığı kullanamazsınız havale EFT döviz alım satım gibi özelikler kapalı oluyor sanal kart olayınıda banka personolinden isterseniz açar diye düşünüyorum ben ziraat kullanıyordum orada öyleydi bankadan bankaya pek değişmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.