18 yaş altı için Garanti Bankası mı Yapı Kredi mi?

Garanti kullanıyorum, internetten alışveriş yapabiliyor, sanal kart açabiliyorum. Para transferi de yapabiliyorum, garanti kısıtlamıyor seni, velini al garanti şubesine git.
Merhaba bugün garanti şubesine velim ile gittim fakat bankacı bana sadece birikim hesabı açabileceğini söyledi onun dışında hesap açamayacağını söyledi.

Velim ile birlikte gittik hesap açmak istiyorum dedim işte internet üzerinden alışveriş yapabileceğim bir hesap vs. anlattım fakat bana sadece 18 yaş altına birikim hesabı açabileceğini söyledi onun içindeki parayı da 18 yaşına kadar harcayacamayacakmışım.

18 yaş altı hesap açmak ve Paracard bonus kartını kullanmak istiyorum deyin, olmadı başka şubeye gidin, isterseniz tek gidin sorun.

Açması gerek, sadece ben değil çevremdekiler hep garanti kullandı ve kullanmaya devam ediyorlar.

İnternet bankacılığı kullanamazsınız havale EFT döviz alım satım gibi özelikler kapalı oluyor sanal kart olayınıda banka personolinden isterseniz açar diye düşünüyorum ben ziraat kullanıyordum orada öyleydi bankadan bankaya pek değişmez.

Bende -18 yaşım bankacılığa giriş yapabildim kendi üstüme kart ama annemin numarası kullanılıyordu kendi tcmi girip annemin numarasına SMS alınca girebildim şifre alıp.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı