EmirTokyurek Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #21 Enes Karatepe dedi: Hocam ziraat bankart nasıl arkadaşlarımdan 2-3 kişi tavsiye ediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Ziraat'e bulaşmamaya çalışın. İnternet bankacılığından sadece bakiye görüntüleme işlemini yapabiliyorsunuz. Bence değmez. Bende de var ayrıca kullanmıyorum ama.
Enes Karatepe dedi: Hocam ziraat bankart nasıl arkadaşlarımdan 2-3 kişi tavsiye ediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Ziraat'e bulaşmamaya çalışın. İnternet bankacılığından sadece bakiye görüntüleme işlemini yapabiliyorsunuz. Bence değmez. Bende de var ayrıca kullanmıyorum ama.
E Enes Karatepe Decapat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 260 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #22 Xei dedi: Onda bahsettiğin işlemleri yapamazsın mobil bankacılık açtırmak bile çok zor 18 yaş altı için. Genişletmek için tıkla... Anladım Akbank nasıl bir kısıtlama mevcutmu velim onu kullanıyor bulunduğum yerde çok ATM'si var ve bahsettiğim durumlar bu kartta var mı?
Xei dedi: Onda bahsettiğin işlemleri yapamazsın mobil bankacılık açtırmak bile çok zor 18 yaş altı için. Genişletmek için tıkla... Anladım Akbank nasıl bir kısıtlama mevcutmu velim onu kullanıyor bulunduğum yerde çok ATM'si var ve bahsettiğim durumlar bu kartta var mı?
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 16 Mart 2024 #23 Enes Karatepe dedi: Anladım Akbank nasıl bir kısıtlama mevcutmu velim onu kullanıyor bulunduğum yerde çok ATM'si var ve bahsettiğim durumlar bu kartta var mı? Genişletmek için tıkla... Onun hakkında bilgiye sahip değilim hocam ancak banka şubelerine gidip bilgi almanız daha iyi olur.
Enes Karatepe dedi: Anladım Akbank nasıl bir kısıtlama mevcutmu velim onu kullanıyor bulunduğum yerde çok ATM'si var ve bahsettiğim durumlar bu kartta var mı? Genişletmek için tıkla... Onun hakkında bilgiye sahip değilim hocam ancak banka şubelerine gidip bilgi almanız daha iyi olur.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #24 Yapı Kredi, Garanti.