Pithiux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.024 Makaleler 2 Çözümler 6 13 Aralık 2021 #1 Arkadaşlarımla sinemaya gitmek istiyorum ben aşılıyım ama onlar değil. 18 yaşından küçükler. Girebilirler mi?
Arkadaşlarımla sinemaya gitmek istiyorum ben aşılıyım ama onlar değil. 18 yaşından küçükler. Girebilirler mi?
ahmetgirgin Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 1.357 Çözümler 8 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Aralık 2021 #2 Evet 18 yaş altı için bir gereksinim yok. Üstü için 48 saat içinde negatif PCR testi veya aşı gerekli.
Evet 18 yaş altı için bir gereksinim yok. Üstü için 48 saat içinde negatif PCR testi veya aşı gerekli.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.666 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #3 Pithiux dedi: Arkadaşlarımla sinemaya gitmek istiyorum ben aşılıyım ama onlar değil. 18 yaşından küçükler. Girebilirler mi? Genişletmek için tıkla... Hocam aşı kartı vs istediler mi yoksa sadece HES kodu yeterli oldu mu ?
Pithiux dedi: Arkadaşlarımla sinemaya gitmek istiyorum ben aşılıyım ama onlar değil. 18 yaşından küçükler. Girebilirler mi? Genişletmek için tıkla... Hocam aşı kartı vs istediler mi yoksa sadece HES kodu yeterli oldu mu ?
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 20 Aralık 2021 #4 Aşı zorunluluğu var. Konu sahibine cevap olsun. Dün gittim soruluyor aşı.
eskilerin meraklisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 10 20 Aralık 2021 #5 @LOTR Manyağı Hocam hangi sinemaya gittiniz acaba? Ben bir hafta önce gittim bir şey sorulmadı.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 20 Aralık 2021 #6 eskilerin meraklisi dedi: @LOTR Manyağı Hocam hangi sinemaya gittiniz acaba? Ben bir hafta önce gittim bir şey sorulmadı. Genişletmek için tıkla... Diyarbakır-Cinemaximum.
eskilerin meraklisi dedi: @LOTR Manyağı Hocam hangi sinemaya gittiniz acaba? Ben bir hafta önce gittim bir şey sorulmadı. Genişletmek için tıkla... Diyarbakır-Cinemaximum.
eskilerin meraklisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 10 20 Aralık 2021 #7 Bu hafta sonu Matrix' e gideceğim, film 18 yaş üstü olacak; umarım bir şey sormazlar.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 20 Aralık 2021 #8 eskilerin meraklisi dedi: Bu hafta sonu Matrix'e gideceğim, film 18 yaş üstü olacak; umarım bir şey sormazlar. Genişletmek için tıkla... Ayda bir anca gidilir. Fiyatlar ateş pahası. Hanımla 3D film, gözlük, mısırıydı kolasıydı derken 120 TL'lik olduk.
eskilerin meraklisi dedi: Bu hafta sonu Matrix'e gideceğim, film 18 yaş üstü olacak; umarım bir şey sormazlar. Genişletmek için tıkla... Ayda bir anca gidilir. Fiyatlar ateş pahası. Hanımla 3D film, gözlük, mısırıydı kolasıydı derken 120 TL'lik olduk.
eskilerin meraklisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 10 20 Aralık 2021 #9 LOTR Manyağı dedi: Ayda bir anca gidilir. Fiyatlar ateş pahası. Hanımla 3D film, gözlük, mısırıydı kolasıydı derken 120 TL'lik olduk. Genişletmek için tıkla... Öğrenci fiyatı 20 TL, mısır ve kolayı Migros'tan hallediyorum zaten.
LOTR Manyağı dedi: Ayda bir anca gidilir. Fiyatlar ateş pahası. Hanımla 3D film, gözlük, mısırıydı kolasıydı derken 120 TL'lik olduk. Genişletmek için tıkla... Öğrenci fiyatı 20 TL, mısır ve kolayı Migros'tan hallediyorum zaten.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 20 Aralık 2021 #10 eskilerin meraklisi dedi: Öğrenci fiyatı 20 TL, mısır ve kolayı Migros'tan hallediyorum zaten. Genişletmek için tıkla... En güzeli valla. İyi seyirler kardeşim.
eskilerin meraklisi dedi: Öğrenci fiyatı 20 TL, mısır ve kolayı Migros'tan hallediyorum zaten. Genişletmek için tıkla... En güzeli valla. İyi seyirler kardeşim.