18 yaş altı internet alışverişi için kart tavsiyesi

Daha fazla  
Bana kart lazım, bankart var ziraatin ama internet alışverişi yok. Naysa baktım İş Bankası hesabı açtıracak ve çok zırıltılı bir şey bana kart lazım kısaca. Bana Nays için öneride gelmeyin rica ediyorum eğer o konu hakkında konuşacaksanız. Kart elimde müşteri hizmetiylede konuştum zaten sonuç olarak da kullanmamaya karar verdim. Tosla falan var aklımda şu an başka bir seçenek vesaire var mı?

Banada kart lazımdı Paycell kart aldım Türkcellden ama Paycell için resimli kimlik lazım eğer kimliğinde resim varsa alabilirsin

Bana kart lazım, bankart var ziraatin ama internet alışverişi yok. Naysa baktım İş Bankası hesabı açtıracak ve çok zırıltılı bir şey bana kart lazım kısaca. Bana Nays için öneride gelmeyin rica ediyorum eğer o konu hakkında konuşacaksanız. Kart elimde müşteri hizmetiylede konuştum zaten sonuç olarak da kullanmamaya karar verdim. Tosla falan var aklımda şu an başka bir seçenek vesaire var mı?

Hocam Tosla'nın modası geçti bence Morpara düşünebilirsiniz

Bana da kart lazımdı Paycell kart aldım Turkcell'den ama Paycell için resimli kimlik lazım eğer kimliğinde resim varsa alabilirsin

Paycell kart için 18 yaş sınırı var mı yalnızca resimli olması yetiyor mu?

Paycell geçtim paparadan geri kalan tek yanı daha az özelliği olması ama kalan önemli özellikler var paparayı aratmıyor sizede oneririm.

Hocam bir şey buldunuzmu? 18den büyüğüm ama acil sanal mastercard lazım ve benim bankalarım troy.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı