18 yaş altı internet alışverişi için kart tavsiyesi

• Konuyu başlatan Luvyan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 164

Bana kart lazım, bankart var ziraatin ama internet alışverişi yok. Naysa baktım İş Bankası hesabı açtıracak ve çok zırıltılı bir şey bana kart lazım kısaca. Bana Nays için öneride gelmeyin rica ediyorum eğer o konu hakkında konuşacaksanız. Kart elimde müşteri hizmetiylede konuştum zaten sonuç olarak da kullanmamaya karar verdim. Tosla falan var aklımda şu an başka bir seçenek vesaire var mı?

Her hafta farklı 18 yaş altı uygulamaları öneriyoralr çoğuda patlıyor ve paralarını geri almak için uğraşıyor insanlar, bu 18 yaş altı bankacılığa çok girişmeyin bence, bankaların 18 yaş altına verdikleri kartlar var onlar güvenli.

Ailenizde falan varsa ya oradan ya da arkadaşlarınızda illa vardır oradan harici Turkcell şubelerinden belki* yapabilirler.

Kart falan da vermiyorlar para yükleme konusunda ATM'de yok gordugum kadarı işime yaramaz hocam.

Her hafta farklı 18 yaş altı uygulamaları öneriyoralr çoğuda patlıyor ve paralarını geri almak için uğraşıyor insanlar, bu 18 yaş altı bankacılığa çok girişmeyin bence, bankaların 18 yaş altına verdikleri kartlar var onlar güvenli.
Emin ol farkındayım ve güvenli dediğin kartlar 5 para etmiyor kendimde var biliyorum bankalar zaten kart vermiyor olabildiğince şuanda ona rağmen çıkarttım ama bir sorun var ne internet alışverişi var ne mobil bankacılık var hiçbirşey yok internetten birşey almam gerekiyor alamıyorum.

Hocam bence ilk imza ya da kumbara hesabı açtırın kafanız yorulmasın illa ATM olacak diye bir şeyde yok 1 2 lira bir şey kesiyor zaten en azından kafanız rahat olur.

Ya internet için kullanabilecegim bir şey olsun diyorumda altın falan alacağım herhalde bu gidişte kumbara hesabi var banka benim kullanmama izin vermiyor saçma sapan şeyler ek kart içinde girilmez riske yeminime Papara canmış ya.

Kart falan da vermiyorlar para yükleme konusunda ATM'de yok gordugum kadarı işime yaramaz hocam.

Emin ol farkındayım ve güvenli dediğin kartlar 5 para etmiyor kendimde var biliyorum bankalar zaten kart vermiyor olabildiğince şuanda ona rağmen çıkarttım ama bir sorun var ne internet alışverişi var ne mobil bankacılık var hiçbirşey yok internetten birşey almam gerekiyor alamıyorum.
O zaman dedenizin adına falan banka kartı açtırın veya daha büyüklerinizin ama bu anonim 18 yaş altı bankalara hiç güven olmaz yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı