18 yaş altı internet bankacılığı ve EFT yapabilen banka kartı önerisi

İstediğin özelliklerin hepsi Garanti'de mevcut. İş bankasında EFT yapılmıyor. Yapı Kredi'de ise iki veli birden isteyebiliyor.

Yapı Kredi açtırmayı denerim ben o zaman.

İstediğin özelliklerin hepsi Garanti'de mevcut. İş bankasında EFT yapılmıyor. Yapı Kredi'de ise iki veli birden isteyebiliyor.

Vallahi Yapı Kredi açmayı deneyeceğim garantiyi istemiyorum.

Hiç 18yaş altı Yapı Kredi çıkaran yok sanırsam yorum gelmiyor :D

Son düzenleme:
Ben YapıKredi kartını 18den önce kullanıyordum diye hatırlıyorum. Çünkü önceki bursluluk kartı ziraatti, yeni olarak turuncu kartı vermişlerdi. Büyük ihtimalle yapı kredi işini görür. Çünkü 20 yaşımda kartı değiştirmiştim.

Garanti'yi istememe sebebiniz nedir? 18 yas alti en cok secenek sunan bankalardan biri ve direkt kendisi belki de.

Yakın tanıdıklarım bir sürü sıkıntı yaşadı garantide ve garanti kullanan yok ailemde İş Bankası veya Yapı Kredi 2'sinden birisini açtırmayı düşünüyorumda Yapı Kredi de kullanan yok vallahi 18yaş altı hiç kimse cevap yazmadı :D

18 yaş altı internet bankacılığı ve EFT yapabilen banka kartı var mı?
Ben Ziraat kullanıyorum ve internet bankacılığı dahi yok. Bir şey olduğunda hep şubeye gitmek gerekiyor.
Ben bununla uğraşmak istemiyorum, Tosla Papara gibi öneriler yapmazsanız sevinirim.
Akbank. Ama hesabı açtırırken çoğu şube "maaş müşterisi" olmadan açmıyorlar. Biraz zorlamanız gerekiyor. Ben ödeme alacağım diyerek açtırmıştım. Ben Kasım 2022'de müşteri oldum. Müşteri olduğum zaman 20 adet havale,2 adet FAST ve EFT ücretsiz verdiler. Ve yeni müşteri kampanyasında banka kartları için 100-200 TL değerinde , kredi kartları için (18 yaş altına geliri olsa bile,aile onayı olsa bile kredi kartı çıkmıyor) 1000 TL değerinde chip-para var.

Akbank. Ama hesabı açtırırken çoğu şube "maaş müşterisi" olmadan açmıyorlar. Biraz zorlamanız gerekiyor. Ben ödeme alacağım diyerek açtırmıştım. Ben kasım 2022'de müşteri oldum. Müşteri olduğum zaman 20 adet havale, 2 adet Fast ve EFT ücretsiz verdiler. Ve yeni müşteri kampanyasında banka kartları için 100-200 TL değerinde, kredi kartları için (18 yaş altına geliri olsa bile, aile onayı olsa bile kredi kartı çıkmıyor) 1000 TL değerinde chip-para var.

Ya EFT falan yapasın yeter Yapı Kredi yapıyor diyorlar zorluk çıkartmıyor diyorlar ona deneyeceğim artık.

18yaş altı hiç Yapı Kredi kullanan yok sanırsam :D hiç kimse yazmadı.

Bugün gittim Yapı Kredi'ye fakat olmuyor internet bankacılığını açamayız diyorlar ve + olarak nüfus cüzdanının belgesini bana mailden yollayacaksınız vs. Ivır zıvırlar var bir sürü yapmadık ben böyle saçma bir şey görmedim zaten veli imza atıyor velinin üstüne açılıyor hesap fakat benim üstüme açılmış gibi oluyor ne alıp satsan zaten veli üzerinden oluyor ve ön ödemeli bir Papara gibi bu bankalara 50 kat daha iyi basar.

Son düzenleme:
Ben Halkbank kullanıyorum herşeyi yapabiliyorum fakat kartımda para olduğu kadar yani. Borç veya taksitlenme olmuyor. Ben 16 yaşındayım ve kullanıyorum. Yalnız bir şey diyeceğim. Velin ile gitmelisin. Yani ben halkbanka babam ile gittim direk kart verdiler internet bankacılığı açtılar kurdum para yükledim falan sorun yok yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı