18 Yaş Altı Kredi Kartı

• Konuyu başlatan Meraklı Üye
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 6.075
Ben internet üzerinde kullanmak için değil, dışarıda alışveriş yapmak için kullanacağım. Örneğin bisiklet almak istiyorum fakat kredi kartımız olmadığı için alamıyorum bunun için kullanmak istiyorum.

Az önce baktım da taksitle alışveriş imkanı yokmuş. Ne yazık ki bana taksitle alışveriş yapabileceğim kart lazım. Ayrıca babama da kart alabiliriz fakat taksit yapabileceği, yalnız bankalar ile arası kötü yani cezalı kredi kartı alamıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayir bahsettiginiz gibi taksitli alisveris yapabileceginiz, sonradan harcadiginiz kadar odeyebileceginiz bir "kredi" karti almaniz mumkun degil 18 yasindan kucukken. Resit olmayan kisilere bazi bankalarca sunulan kart hizmeti bir "kredi" karti degil, banka karti. Yani hesabiniza para yukleyip hesabinizdaki kadar kullanabilirsiniz. Ki onlarda da taksit yapilmiyor. Babanizin yeni bir kredi karti almasi da pek mumkun degil anladigim kadariyla. Cezali demenizden kredi notunun dusuk oldugunu cikariyorum. Buyuk ihtimalle her hangi bir banka basvurusunu reddedecektir. Taksitli alisveris yerine para biriktirmeyi tercih etmelisiniz.

Zaten kredi karti sistemini oldum olasi sevmedim. Ufaktan ufaktan kenara para koymaya calis. 21 yasindayim, kredi kartim var. Ama kullanmiyorum :D Yalnizca acil bir durum olursa diye yanimda :D Her ay bursumdan kenara para atiyorum bilgisayar toplamak icin :D

Tabi ki guzel bir sistem. Eve buzdolabi televizyon gibi ihtiyaclar vardir, cikarip bir anda veremezsin. Ama telefon, bilgisayar veya senin durumunda bisiklet gibi acil ihtiyac degil de biraz da keyif olan seyler icin para biriktiririm ben :) tabi ki benim dusuncem bu :) Hayatim boyunca hic taksit odemedim. Son iki laptop imi, 3 telefonumu ve 1 ipod touch imi kendim para biriktirerek aldim. He noldu ? S6 cikti hala S4 kullaniyorum ama halimden memnunum :) Her istedigimi istedigim zaman alamiyorum tek sorun o :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı