18 yaş altı ön ödemeli kart önerisi

Calibriks

Hectopat
Katılım
31 Ağustos 2017
Mesajlar
266
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar. 18 yaş altı için, Papara ve İninal hariç, aile izni olmadan alınabilen, yurt dışı alışverişi gerçekleştirilebilen bir ön ödemeli kart bulunuyor mu? Biliyorum çok şey istedim fakat durumum böyle malesef.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İninal kartı kendi başınıza alabilirsiniz. 15 yaşında veya daha büyük iseniz de kendi adınıza hesap oluşturup kartı kullanabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz özelliklere sahip bir kart.
 
Son düzenleme:
Papara ve İninal ile derdiniz nedir?
Papara'ya para yükleme işlemi sırasında çok vakit kaybediyorsunuz ve henüz tam oturmuş bir sistem değil.
İninal ise yurtdışı alışverişinde çok fazla komisyon alıyor. Sık alışveriş yaptığım için verdiğim komisyonların fiyatı 50TL'yi bulmuştur. Bu iş biraz can sıkmaya başladı doğrusu.
İninal kartı kendi başınıza alabilir. 15 yaşında veya daha büyük iseniz de kendi adınıza hesap oluşturup kartı kullanabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz özelliklere sahip bir kart.
Yukarıda cevabı verdim.
Yukarıda cevabı verdim.
 
ByNoGame kartına bakabilirsin. Ön ödemeli, limitsiz ve ayrıca ininal gibi değil atm yerlerinden para çekme özelliğine sahip. Her yerde geçiyor.
 
Arkadaşın yurt dışı alışverişten kastı eğer Aliexpress, Gearbest vb. siteler ise ByNoGame kartı geçiyor. Yurtdışına çıkıyorsanız eğer Neko-chan' ın dediği gibi kullanamazsın.
1516395618983.png
Fotoğraftaki gibi karşıma 2 seçenek çıkıyor. Bana yaşımdan ötürü ikincisi uygun fakat üstte yazan "internette ve mağazada harca" ibaresi alttakinde bulunmuyor. Bu beni biraz şüpheye düşürdü.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı