Papara'da onaylarsanız online da kullanabiliyorsunuz.
Hocam birşey sorucam benim bir ailem büyüğümün üstüne inince hesabı var 18 yaşından büyük ama hesabın iban kısmı kapalı online alışverişde sıkıntı olurmu? Online alışverişden kastığım steam epic games falan tarzı.Ben kullanabiliyorum hocam Online alışverişek apalıdır.
Hocam bir şey soracağım benim bir ailem büyüğümün üstüne inince hesabı var 18 yaşından büyük ama hesabın IBAN kısmı kapalı Online alışverişde sıkıntı olur mu? Online alışverişden kastığım Steam Epic Games falan tarzı.
Onaylı hesap dediğiniz plus mu?Onaylı hesap değilse Online alışveriş yapamazsınız.
Onaylı hesap dediğiniz Plus mu?
Sözleşmeli hesap papara için.Onaylı hesap dediğiniz plus mu?
Arkadaş ininal'den bahsediyor.Onaylı hesap değilse Online alışveriş yapamazsınız.
Hocam hadi öneriyor musunuz 18 yaş üstü birinin adına hesap açsam onu söylenen oldu da.Sözleşmeli hesap papara için.
Arkadaş ininal'den bahsediyor.
Sözleşmeli hesap Papara için.
Arkadaş Ininal'den bahsediyor.
İninaldede onaylı lazım artık yeni yönetmelik gereği 25 Ocakta yayınlandı.
Demek istediğim inince ana sayfasındayken inan gözüküyor mu?Benım onaylı degıl ama daha gecen hafta Temu'dan ürün aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.