5 585923 Decapat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 538 Çözümler 3 28 Haziran 2025 #11 HasanFrk dedi: İlginç gerçekten ben kredi çekmek istiyordum vermiyorlardı 18 olur olmaz çektim. Genişletmek için tıkla... Her öyle kredi kartı açılmıyor evet ama oda veliye bağlanırsa oluyor krediyi gelir olmadığı için vermiyorlar sanırım kağıt üstünde gelir lazım. Ama onu zaten Papara vs de vermiyor mobil ödeme yerine banka daha iyi oluyor.
HasanFrk dedi: İlginç gerçekten ben kredi çekmek istiyordum vermiyorlardı 18 olur olmaz çektim. Genişletmek için tıkla... Her öyle kredi kartı açılmıyor evet ama oda veliye bağlanırsa oluyor krediyi gelir olmadığı için vermiyorlar sanırım kağıt üstünde gelir lazım. Ama onu zaten Papara vs de vermiyor mobil ödeme yerine banka daha iyi oluyor.
oglumtunc Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #12 Tami kartı öneririm doğurlamadan IBAN bile veriyor öğle hatırlıyorum