18 yaş altı psikiyatri seansı nasıl oluyor?

Benim de sınav senem bu sene iyi sayılabilecek bir sıralamadan mezuna bıraktım. Geçmiş olsun umarım halledersin güzelce. İçine nasıl sinecekse öyle olsun. Dediğim gibi sene içinde bunalırsan konuşmak istersen sınav süreci ve diğer şeyler hakkında bana özelden yazabilirsin.
Düşündüğün için teşekkür ederim ama aileme bile zor bahsettiğim şeylerden başka birisine bahsetmek elbette zor. Şu anlık buna gerek olduğunu düşünmüyorum ama dediğim gibi düşündüğün için teşekkür ederim. Mezuna bıraktığınıza göre benden 1 yaş büyüksünüz sanırım. İyi bir sıralamadan mezuna bırakmışsınız, bana birazcık YKS sürecinizden bahsedebilir misiniz eğer sorun olmayacaksa? Çünkü konuyu çevirdim biliyorum. Örneğin 12. sınıfa ilk başladığınızda, yani 11'in yaz tatilinin sonlarında TYT netleriniz nasıldı acaba. Çünkü benimkiler hiç iç açıcı değil ve bunun için çok gerginim.

Düşündüğün için teşekkür ederim ama aileme bile zor bahsettiğim şeylerden başka birisine bahsetmek elbette zor. Şu anlık buna gerek olduğunu düşünmüyorum ama dediğim gibi düşündüğün için teşekkür ederim. Mezuna bıraktığınıza göre benden 1 yaş büyüksünüz sanırım. İyi bir sıralamadan mezuna bırakmışsınız, bana birazcık YKS sürecinizden bahsedebilir misiniz eğer sorun olmayacaksa? Çünkü konuyu çevirdim biliyorum. Örneğin 12. sınıfa ilk başladığınızda, yani 11'in yaz tatilinin sonlarında TYT netleriniz nasıldı acaba. Çünkü benimkiler hiç iç açıcı değil ve bunun için çok gerginim.

Tabii ki Zehracım anlıyorum seni. İstersen bana TikTok'tan ulaşabilirsin: salvatorecanwaitt_
Bu konuyu rahatsız etmeyelim forum hakkında detaylı bilgim yok ama belki kızabilirler yok yere ban yemeyelim 😅.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı