18 yaş altı sağlık ocağından rapor alabilir mi?

vahşet123

Hectopat
Katılım
13 Nisan 2021
Mesajlar
2.403
Makaleler
1
Çözümler
7
15 yaşındayım. Yarın okula hasta olduğum için gidemeyeceğim. Sağlık ocağı kapanana kadar evde velim yok. Tek başıma gitsem rapor verirler mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde 18 yaşından küçük olduğun için ve velin yanında olmadığı için vermeyeceklerdir. Bizzat yaşadım başka yerlerde. Fakat kendi tanıdık sağlık ocağı olunca veriyorlar. Ama şansını dene bence :)
 
Doktorun insafına kalmış bizim burada ki doktoru hiç sevmiyorum bir kez gözümde uçuk gibi bir şey çıkmıştı gün geçtikçe büyüyordu bir sabah kalktım çok iğrenç bir hal almıştı gözümün önünde salya gibi bir şey olmuştu orayı temizledim ve bundan dolayı da halsizdim 15 yaşında falanım gittim sıra bekledim falan önce hastalığımı sordu cevapladım sonra dedi ki ailenle gel. Başka bir zaman hastaydım gittim işte bu sefer sıra beklerken erkenden sordum veliye ihtiyaç var mı diye var dedi gittim annemi çağırdım geldi falan sıra bekledik 1 2 saat sıra çok yavaş ilerliyor neyse girdim içeri doktora hasta olduğumu kanıtlayamıyorum 2 saat beni konuşturuyor bir seferinde dedi ki çemberin çevresi nasıl bulunur hastayım zaten ben de alanının formülünü söyledim bana dedi ki ben bunu bilemeyen adama rapor vermem bence git simitçide sanayide falan çalış okul okuma falan dedi uzun süre konuşmanın ardından aldım raporu ilacımı gittim eve.
 
Veriyorlar. Ben bir kere hasta olduğumda çok hasta olduğum için babam gitmişti. Doktor neden kendi gelmiyor kocaman adam diye kızmış bana.
 

Geri
Yukarı