18 yaş altı sadece illegal yollardan e-ticaret yapabilirsiniz.Hocamlar öncelikle selam. Bu aralar e-ticarete çok merakalandım. 18 yaş altındayım vergiden muaf olabiliyor muyum? Ayrıca e ticarete ne satarak başlayabilirim? Hangi platformu kullanırsam daha hızlı gelişirim?
Hocam adam silkroad kuracağım demiyor. Trendyol, HB'de satıcı olmaktan bahsediyor.18 yaş altı sadece illegal yollardan e-ticaret yapabilirsiniz.
Trendyol hb aklınızdan çıkarın. Yapabileceğiniz şey oyun hesapları alıp satmak, yazılım satmak olabilir o kadar.Hocamlar öncelikle selam. Bu aralar e-ticarete çok merakalandım. 18 yaş altındayım vergiden muaf olabiliyor muyum? Ayrıca e ticarete ne satarak başlayabilirim? Hangi platformu kullanırsam daha hızlı gelişirim?
Kendi adına vergi levhası vs. alamayacağına göre ve bahsettiğiniz platformlarda satış yapamayacağına göre.Hocam adam silkroad kuracağım demiyor. Trendyol, HB'de satıcı olmaktan bahsediyor.
Onda da vergi ödemek lazım. Ebeveyn adına vergi levhası falan almak lazım...Trendyol hb aklınızdan çıkarın. Yapabileceğiniz şey oyun hesapları alıp satmak, yazılım satmak olabilir o kadar.
Yazılımı sattığın yere göre değişir dostum. Oyun hesapları satmayı mesela itemsatış'dan yapabilir, vergi vs. yok. Bionluk fiverr gibi yerler için de 18+ gerekiyor ama mesela site yapacağı yer sokakta bir dönerci,kebabçı,terzi,bakkalsa fiyatı patlamadan anlaşabilir.Kendi adına vergi levhası vs. alamayacağına göre ve bahsettiğiniz platformlarda satış yapamayacağına göre.
Onda da vergi ödemek lazım. Ebeveyn adına vergi levhası falan almak lazım...
Hocam sırf bu bana ayrı bir engel oluyor.Onda da vergi ödemek lazım. Ebeveyn adına vergi levhası falan almak lazım...
Ciddi bir soru muydu bu?Hocam sırf bu bana ayrı bir engel oluyor.
Babamın üstüne açsak. Vefat etme olasılığı yüksek.
O zaman diğer kardeşlere de kalır mı? Nasıl olacak o? Sorun çıkarabilirler.
Anneniz sağ ise onun adına açsanız?Hocam sırf bu bana ayrı bir engel oluyor.
Babamın üstüne açsak. Vefat etme olasılığı yüksek.
O zaman diğer kardeşlere de kalır mı? Nasıl olacak o? Sorun çıkarabilirler.
İlk defa bu şekilde bir ifade ediş tarzı görüyorum şaunda ufkum açılmış hissediyorum teşekkürler.Babamın üstüne açsak. Vefat etme olasılığı yüksek.
Mesele sağ olması değil mesele vefat etme olasılığı yanlış olmuş.Anneniz sağ ise onun adına açsanız?
Bu da iyiymiş.O zaman diğer kardeşlere de kalır mı? Nasıl olacak o? Sorun çıkarabilirler.