18 yaş için altı banka önerisi

TheHub

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD
• Windows 10 Pro
•Mause: Bloddy A90
•Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow
Meslek
Öğrenci
Malum Papara kapandı, internette de kullanabileceğim kart lazım. Birkaç banka sanal kart vb. vermiyormuş. İnternette genelde kullanacağım için lazım. Güzel, sorun yaşatmayacak banka önerir misiniz Papara gibi?

Ziraat veya iş Bankası

Son düzenleme:
Yapı Kredi der geçerim dostum istediğin her şeyi yapabiliyorsun (kredi kartı hariç oda 18'de alabilirsin) tavsiye ederim ve yatırım yapmak gibi bir planında varsa tam sana göre.

Malum Papara kapandı, internette de kullanabileceğim kart lazım. Birkaç banka sanal kart vb. vermiyormuş. İnternette genelde kullanacağım için lazım. Güzel, sorun yaşatmayacak banka önerir misiniz Papara gibi?
Ziraat Bankası'na git.

Akbank çoğu şubesi 18 yaş altına sorun çıkartıyor.

Ziraat Bankası'na git.

Akbank çoğu şubesi 18 yaş altına sorun çıkartıyor.

Bende ziraatin kartı var 18 yaş altı her şeyi yapabiliyorum ama sanal kart oluşturulmuyor ve başka birine IBAN'dan para atamıyorsun sadece sana atabiliyorlar.

Bende ziraatin kartı var 18 yaş altı her şeyi yapabiliyorum ama sanal kart oluşturulmuyor ve başka birine IBAN'dan para atamıyorsun sadece sana atabiliyorlar.
mobil bankacılık zaten en az 15 yaş ile veli izni ile kısıtlı erişim ile açılıyor.
18 yaşına geldiğinde tam erişim ile kullanabileceksin.

Mobil bankacılık zaten en az 15 yaş ile veli izni ile kısıtlı erişim ile açılıyor.
18 yaşına geldiğinde tam erişim ile kullanabileceksin.

Mobil bankacılığa girdiğimde 18 yaş uyarısı veriyor 15 olduğundan emin misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…