18 yaş için altı banka önerisi

Mobil bankacılığa girdiğimde 18 yaş uyarısı veriyor 15 olduğundan emin misiniz?

15 yaşındaysanız veya üstündeyseniz veli izni ile şubene gidip mobil bankacılık açtırabiliyorsun.
Kısıtlı açabiliyorsun diye biliyorum.
18 yaşına geldiğinde mobil bankacılığı Online açabilirsin sadece dijital bankacılık sözleşmesini şubeye gidip imza atman gerekiyor.

Malum Papara kapandı, internette de kullanabileceğim kart lazım. Birkaç banka sanal kart vb. vermiyormuş. İnternette genelde kullanacağım için lazım. Güzel, sorun yaşatmayacak banka önerir misiniz Papara gibi?
Bu vodafone pay, paycell vs. iş görür belki. Sanalkart açıyorsun netice olarak...

Buna bir şey önermeyin gidip parayı yayıncılara bağış atacak gibi hissediyorum

Yok yok aman aman o kadar param yok genelde internetten para kazanıyorum dışarıda kullanacağım zaten sadece sanal kart açtırmıyolarmış diye okumuştum bir yerde o yüzden sormak istedim.

Herkes İş Bankası ziraat önermiş staj için açacağım zaten sanal kart olmadan internetten alışveriş yapabilir miyim peki?

Altı tane banka önerisi mi istiyorsunuz başlık öyle olmuş

Hayır ya banka işinden anlamam Papara kullanıp geçiyordum her işimi de görüyordu şimdi kapanınca bir de staj durumu olunca mecbur banka kartı lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…