18 Yaş için iş önerisi

Daha fazla  
18 yaşındayım ve 11. sınıf öğrencisiyim. Yaz tatili boyunca, yani 3 ay süreyle çalışabileceğim bir iş arıyorum. Eğer 3 aylık personel alımı yapıyorlarsa BİM, A101, ŞOK gibi marketlerde çalışmayı düşünüyorum. Bu firmalar arasından hangisi çalışma şartları açısından daha iyidir, tecrübesi olan varsa bilgi verebilir mi?

Ayrıca bu tarz marketler dışında önerebileceğiniz başka işler varsa onları da duymak isterim. Bulunduğum yerde Fast food restoranları uzak olduğu için o tarz yerlerde çalışma şansım maalesef yok.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bim bu şekilde yazmış.
Mağaza, depo ve ofis operasyonlarında görev alacak, başarıya odaklı, kariyer yapmak isteyen gençlere ihtiyaç duyulmaktadır. Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, en az lise mezunu, erkek ve bayan genç çalışma arkadaşları için istihdam alanı yaratılmaktadır. Erkek adayların askerlik hizmeti ile ilişiği olmaması tercih edilmektedir.
Tecrübeniz yoksa ve askerlik yapmadıysanız zor gibi gözüküyor almaları.

18 yaşındayım ve 11. sınıf öğrencisiyim. Yaz tatili boyunca, yani 3 ay süreyle çalışabileceğim bir iş arıyorum. Eğer 3 aylık personel alımı yapıyorlarsa BİM, A101, ŞOK gibi marketlerde çalışmayı düşünüyorum. Bu firmalar arasından hangisi çalışma şartları açısından daha iyidir, tecrübesi olan varsa bilgi verebilir mi?

Ayrıca bu tarz marketler dışında önerebileceğiniz başka işler varsa onları da duymak isterim. Bulunduğum yerde Fast food restoranları uzak olduğu için o tarz yerlerde çalışma şansım maalesef yok.

3 ay gibi süreyle çalışacağını söyleme iş görüşmesi sırasında. Almazlar.

zincir ve kurumsal yerler zor alır tekel bakkal yada bi yerde garsonluk komilik valla gez sor ben börekcide ve tekelde calısmıstım 10 ve 11. sınıf yazında yks den sonra da tatil yapmıstım

3 ay gibi süreyle çalışacağını söyleme iş görüşmesi sırasında. Almazlar.
İyi güzelde sözleşme falan olmuyormu

zincir ve kurumsal yerler zor alır tekel bakkal yada bi yerde garsonluk komilik valla gez sor ben börekcide ve tekelde calısmıstım 10 ve 11. sınıf yazında yks den sonra da tatil yapmıstım
Kargocular alırmı peki

18 yaşındayım ve 11. sınıf öğrencisiyim. Yaz tatili boyunca, yani 3 ay süreyle çalışabileceğim bir iş arıyorum. Eğer 3 aylık personel alımı yapıyorlarsa BİM, A101, şok gibi marketlerde çalışmayı düşünüyorum. Bu firmalar arasından hangisi çalışma şartları açısından daha iyidir, tecrübesi olan varsa bilgi verebilir mi?

Kanka A101'e girersin ama BİM şok Migros almıyor tecrubesiz ve lise mezunu olmadığın için ve sana tavsiyem asla A101'e girme ben girdim pişmanım git fabrikaya gir sanayi bölgesine yakınsan ya da fastfood a gir.

Geri
Yukarı