windowsdelisi0 Femtopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #11 erenspurs dedi: Vallahi hocam hevesinizi kırmak amacıyla falan demiyorum asla ama sizin iş yaş bence. Her dediğiniz şey ihtimalleri daha da dibe çekiyor kapıdaki güvenliklerden bahsetmişsiniz, sıkıntı çıkaran tipler ise zaten baştan sıkıntı olur senin yaş. Genişletmek için tıkla... Çok yakın bir arkadaşımın babasının tanıdığıymış mekan sahibi bir konuşacaklar bakalım ne sonuç verecek.
erenspurs dedi: Vallahi hocam hevesinizi kırmak amacıyla falan demiyorum asla ama sizin iş yaş bence. Her dediğiniz şey ihtimalleri daha da dibe çekiyor kapıdaki güvenliklerden bahsetmişsiniz, sıkıntı çıkaran tipler ise zaten baştan sıkıntı olur senin yaş. Genişletmek için tıkla... Çok yakın bir arkadaşımın babasının tanıdığıymış mekan sahibi bir konuşacaklar bakalım ne sonuç verecek.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.494 Çözümler 23 Yer Tottenham 22 Ocak 2025 #12 windowsdelisi0 dedi: Çok yakın bir arkadaşımın babasının tanıdığıymış mekan sahibi bir konuşacaklar bakalım ne sonuç verecek. Genişletmek için tıkla... Tanıdık varsa olabilir. Artık gerisine bol şanslar diliyorum
windowsdelisi0 dedi: Çok yakın bir arkadaşımın babasının tanıdığıymış mekan sahibi bir konuşacaklar bakalım ne sonuç verecek. Genişletmek için tıkla... Tanıdık varsa olabilir. Artık gerisine bol şanslar diliyorum
windowsdelisi0 Femtopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #13 erenspurs dedi: Tanıdık varsa olabilir. Artık gerisine bol şanslar diliyorum Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam iyi sosyaller
erenspurs dedi: Tanıdık varsa olabilir. Artık gerisine bol şanslar diliyorum Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam iyi sosyaller