18 yaşına girdikten sonra yapılabilecek şeyler nelerdir?

Bir de bir sürü dezavantaj eklendi, mesela artık sınıfımdan ve okulumdan sevgili yapamam, pedofili sayılırım yoksa.
Ahahha ne alaka niye öyle sayılasın sonuçta kendi yaşıtların onlar.

Valla şöyle söyleyeyim Tr de isen yapabileceğin şeyler artmıyor. Kağıt üstünde alkol alabilirsin ama reelde al o paralara alabilirsen. Bir alkollü mekâna girmeye kalksan en baştan nasıl çıkacam burdan diye düşünüyorsun. Ehliyet alabilirsin ama bir sürü para bayılarak onu aldın e bu sefer araba alamıyorsun. 18'i geçeli çok oldu ben daha bir hayrını göremedim bu kadar yılda aksine dertlerim arttı bu ülkede yaşayarak.

Kusura bakmayın biraz depresifim bu aralar.😅
 
Tam bir En*yilik bu.
neden ?
Tam bir En*yilik bu.
bu sizin görüşünüz , kendim ehliyetimi aldıktan sonra imkanlar doğrultusunda çok fazla araba sürme imkanım oldu ve araba benim için tutku olduğu için çok keyif alıyorum, suan kendi aracım var, arabanız olduğu zaman istediğiniz zaman istediğiniz yere gidebilirim hissi çok güzel bi duygu bana göre.
 
Evet bu gün tam 18 yaşıma girdim, teknik olarak yetişkin sayılıyorum ve bir sürü yeni özellik ve seçenek açıldı ; ehliyet almak, alkol-tütün ürünü alabilme, oy kullanma gibi. Bunlar dışında başka özellikler de var mı ? Bir de bir sürü dezavantaj eklendi, mesela artık sınıfımdan ve okulumdan sevgili yapamam, pedofili sayılırım yoksa. :( Dezavantajları ve avantajları karşılaştırırsak sizce 18 olmam kötü bir durum mu yoksa iyi bir durum mu?
Artık sende ampule oy basabileceksin!
 

Yeni konular

Geri
Yukarı