18 yaşında 2-3XL beden giymek normal mi?

Daha fazla  
18 yasindayim, 190 boya 115 kiloyum dovus sporu yapardim sonradan biraktim. Gecen pantolon alacaktik 2XL her markadan kumastan pantolon denedik. 2'si sigdi onlar da yapiskan kumasti deriye yapisan olanlardi. Onlar da kadin gibi gosteriyor yani tamamen deriyi gosterdigi icin asla giymeyecegim model. O yuzden bol pantolon olmasi lazim ama o yuzden 3XL giymem gerekiyor tisort ceketlerde sıkıntı olmuyor. Sadece pantolon ve esofmanda bu sıkıntı oluyor. Cok mu iriyim bilmiyorum.
Cunku 3XL cok zor bulunuyor.

18 yasindayim, 190 boya 115 kiloyum dovus sporu yapardim sonradan biraktim. Gecen pantolon alacaktik 2XL her markadan kumastan pantolon denedik. 2'si sigdi onlar da yapiskan kumasti deriye yapisan olanlardi. Onlar da kadin gibi gosteriyor yani tamamen deriyi gosterdigi icin asla giymeyecegim model. O yuzden bol pantolon olmasi lazim ama o yuzden 3XL giymem gerekiyor tisort ceketlerde sıkıntı olmuyor. Sadece pantolon ve esofmanda bu sıkıntı oluyor. Cok mu iriyim bilmiyorum.

1.90 birisinin kac kg olmasi gerektigini Google'da aratmak bile sorunuza yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Eğer ki kilonuz yapili olmanizdan sebep degilse kilo vermenizi öneririm.

Bir doksan boya sahipsen 115 kilo asla kilolu görünmez.

Ya normal insandan buyuk duruyorum otobuse falan bindigimde ilk 10 saniye bana bakiyorlar cunku oto uslerin boylari 2 mt hatta kimi zaman daha az oluyor otobuse sigamiyorum. Benim sıkıntı bel kısmı kalin

Boyun uzun kilon iyi zaten yapılı durursun. Millet uzun boylu görünce zaten bakıyor, boyunu soruyor. Bu gayet normal. Vücudunu sen daha iyi bilirsin. Vermek istersen ver ama kilon boyuna göre gayet normal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı