Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.455 Çözümler 8 23 Temmuz 2024 #11 Burak İncehasan dedi: Para vereceklerini sanmıyorum hocam. Ne iş yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Reçete giriş raftan ilaç verme temizlik ilaç dağıtımı. Megansi dedi: Eczacılık okudunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hayır teknisyen olarak çalışıyorum. Burak İncehasan dedi: Düzgün maaş verirler mi? Nasıl iş bulabilirim? Eczane gezip sormam mı gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Maaşı güzel ve ilerdede kazancın mükammel olur şu anda ben bile mükemmel kazaıyorum öneririm. Burak İncehasan dedi: Düzgün maaş verirler mi? Nasıl iş bulabilirim? Eczane gezip sormam mı gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hangi şehirde yaşıyorsun.
Burak İncehasan dedi: Para vereceklerini sanmıyorum hocam. Ne iş yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Reçete giriş raftan ilaç verme temizlik ilaç dağıtımı. Megansi dedi: Eczacılık okudunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hayır teknisyen olarak çalışıyorum. Burak İncehasan dedi: Düzgün maaş verirler mi? Nasıl iş bulabilirim? Eczane gezip sormam mı gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Maaşı güzel ve ilerdede kazancın mükammel olur şu anda ben bile mükemmel kazaıyorum öneririm. Burak İncehasan dedi: Düzgün maaş verirler mi? Nasıl iş bulabilirim? Eczane gezip sormam mı gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hangi şehirde yaşıyorsun.
B Burak İncehasan Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 1.829 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #12 Cihangir ceyhan dedi: Reçete giriş raftan ilaç verme temizlik ilaç dağıtımı. Hayır teknisyen olarak çalışıyorum. Maaşı güzel ve ilerdede kazancın mükammel olur şu anda ben bile mükemmel kazaıyorum öneririm. Genişletmek için tıkla... Girebilir miyim ki ? Sadece lise diplomam var. Ayrıca günde kaç saat çalışıyorsunuz hocam ?
Cihangir ceyhan dedi: Reçete giriş raftan ilaç verme temizlik ilaç dağıtımı. Hayır teknisyen olarak çalışıyorum. Maaşı güzel ve ilerdede kazancın mükammel olur şu anda ben bile mükemmel kazaıyorum öneririm. Genişletmek için tıkla... Girebilir miyim ki ? Sadece lise diplomam var. Ayrıca günde kaç saat çalışıyorsunuz hocam ?
Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.455 Çözümler 8 23 Temmuz 2024 #13 Burak İncehasan dedi: Girebilir miyim ki? Sadece lise diplomam var. Genişletmek için tıkla... Ben ortaokul diploması ile girdim sen düşün ben çırak olarak çalışıyorum ve manyak para kazanıyorum sana da öneririm ama kafanı vermen lazım. Burak İncehasan dedi: Girebilir miyim ki? Sadece lise diplomam var. Ayrıca günde kaç saat çalışıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... 8.30 6
Burak İncehasan dedi: Girebilir miyim ki? Sadece lise diplomam var. Genişletmek için tıkla... Ben ortaokul diploması ile girdim sen düşün ben çırak olarak çalışıyorum ve manyak para kazanıyorum sana da öneririm ama kafanı vermen lazım. Burak İncehasan dedi: Girebilir miyim ki? Sadece lise diplomam var. Ayrıca günde kaç saat çalışıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... 8.30 6
B Burak İncehasan Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 1.829 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #14 Cihangir ceyhan dedi: Ben ortaokul diploması ile girdim sen düşün ben çırak olarak çalışıyorum ve manyak para kazanıyorum sana da öneririm ama kafanı vermen lazım. 8.30 6 Genişletmek için tıkla... İşe nasıl girebilirim peki ? Eczane dolaşıp sormam mı gerekiyor ?
Cihangir ceyhan dedi: Ben ortaokul diploması ile girdim sen düşün ben çırak olarak çalışıyorum ve manyak para kazanıyorum sana da öneririm ama kafanı vermen lazım. 8.30 6 Genişletmek için tıkla... İşe nasıl girebilirim peki ? Eczane dolaşıp sormam mı gerekiyor ?
Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.455 Çözümler 8 23 Temmuz 2024 #15 Bulunduğun şehrin eczacı odasına bak internetten bulursun.
B Burak İncehasan Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 1.829 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #16 Cihangir ceyhan dedi: Bulunduğun şehrin eczacı odasına bak internetten bulursun. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam, 1-2 yer buldum, yarın şansımı deneyeceğim.
Cihangir ceyhan dedi: Bulunduğun şehrin eczacı odasına bak internetten bulursun. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam, 1-2 yer buldum, yarın şansımı deneyeceğim.
Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.455 Çözümler 8 24 Temmuz 2024 #17 Burak İncehasan dedi: Çok teşekkür ederim hocam, 1-2 yer buldum, yarın şansımı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Başarılar hocam.
Burak İncehasan dedi: Çok teşekkür ederim hocam, 1-2 yer buldum, yarın şansımı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Başarılar hocam.
SliviA Picopat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 76 Çözümler 1 24 Temmuz 2024 #18 Burak İncehasan dedi: 17 yaşındayım 18 olmama 1 ay var, 3-5 ay çalışmak için nereleri önerirsiniz? Yengem AVM'nin yemek katında çalışan aradıklarını söyledi, orada çalışmak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum çok yoğun olur. AVM yerine başka bir yer daha mantıklı olabilir ama denemekten zarar gelmez.
Burak İncehasan dedi: 17 yaşındayım 18 olmama 1 ay var, 3-5 ay çalışmak için nereleri önerirsiniz? Yengem AVM'nin yemek katında çalışan aradıklarını söyledi, orada çalışmak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum çok yoğun olur. AVM yerine başka bir yer daha mantıklı olabilir ama denemekten zarar gelmez.