18 yaşında futbola başlanır mı?

Ali Şenay

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 / Rx 6650XT / 500 GB M2 SSD + 500 GB Harddisk / 16 GB RAM / B450 M H Anakart
Ben 17 yaşındayım. Şu an lisede okuduğum için başlayamıyorum ve seneye 18 olacağım. Amatör olarak futbol oynamak istiyorum. Olur mu sizce?

Kendinizi ek olarak geliştirirseniz seçmelere katılabilirsiniz.

Ben 17 yaşındayım. Şu an lisede okuduğum için başlayamıyorum ve seneye 18 olacağım. Amatör olarak futbol oynamak istiyorum. Olur mu sizce?

Olur neden olmasın? Akşam halı sahada oynar sosyalleşirsin, yeni insanlarla tanışırsın. Şanslıysan kariyer bile yaparsın.

Yani anca halı saha falan yaparsın arkadaş çevrenle. Bu yaştan sonra pek bir şey bekleme. En kötü ligdeki topçular bile 7 8 yaşında başlamıştır bu spora.

Olur neden olmasın? Akşam halı sahada oynar sosyalleşirsin, yeni insanlarla tanışırsın. Şanslıysan kariyer bile yaparsın

18 yaşında ilk defa ayağına top değip kariyer yapan birini gördün mü? Şans falan hikaye uç bir örnek olacak ama Arda Güler real madridde oynuyor bunun yaşında.

Futbol okulundaydım 2 senedir

Sol ayaklı olmam bir avantaj sağlar mı bana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…