18 yaşındaki biri ile 17 yaşındaki biri sevgili olabilir mi?

MajeurDeLa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar devam etmeden önce şu uyarıyı yapmak istiyorum.

17 yaşındayım ve 18 yaşındaki biri ile sevgili değilim, sadece merak ediyorum ve olmasını da planlamıyorum.

Hani boş boş otururken aklımıza saçma sapan bir soru gelir ya benim de aklıma bu geldi. Arada 1 yaş olmasına rağmen biri reşit diğeri değil diye reşit olmayan mesela yarın bir gün sorun çıkartabilir mi? Anayasada böyle bir madde varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hani boş boş otururken aklımıza saçma sapan bir soru gelir ya benim de aklıma bu geldi. Arada 1 yaş olmasına rağmen biri reşit diğeri değil diye reşit olmayan mesela yarın bir gün sorun çıkartabilir mi? Anayasada böyle bir madde varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
Anayasada sevgilin reşit ama sen değilsen ceza alırsın diye birşey olduğunu zannetmiyorum birşey olmaz.

Ben ortaokuldayken arkadaşımın sevgilisi askere gidiyordu😳, bir sıkıntı olmaz sonuçta resmi bir şey değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı